jak to tu citam kazdy (teda dost velka vacsina) tu intraky vychvaluje do neba... tak jakeby na svete ani nebolo lepsej veci a clovek ktory na intraku nezije vlastne nezije vobec tak zakladam protidiskusiu, kto ma zle skusenosti s intrakmi, alebo je pro
No na intraku nebyvam ani ja, ale tak to bude tym, ze na to zle zabudnes rychlo Aj tak sa vacsinou ides ozrat s kamaratmi, sadnut si niekam a intrak mas len na to, aby si nespala pod mostom. A potom to je luxus A ked sa sprtas, zrejme ti je jedno, kde si, kedze sa to musis naucit inak koncis a zbohom party a zabava.
Na druhej strane suhlasim, ze aj ked niekto nie je na intraku, tak si zivot moze poriadne uzivat Zalezi od cloveka. Osobne som na private a nestazujem si. Je to rozhodne vacsie ako intrakova izba aj pohodlnejsie a zabavat sa nie je problem, staci zavolat kamosom a je to A nemusim sa obavat, ze ked sa budem drtit, tak si niekto vedla spravi party
byvam na intraku a vetu idem sa ucit som tam este nepocul...ale pome pit,ci cadit tam ocujem casto ...sak urcite ste vsetci boli na plaveckom ci lyziarskom...a teraz si predstavte ze tam byvate cely rok..po vykendovych hadkach s rodicmi si konecne oddychnem...len jedlo tam chyba a prachu by mohlo byt tiez menej..ech take gudze uz mame po zemi aj papieriky od keksov su fsade...
precitaj si moj blog...aj takto moze vyzerat zivot na intraku... ale smozrejme veci typu podme pit,alebo nieco podobne je na kazdom... zalezi medzi akymi ludmi si
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Na druhej strane suhlasim, ze aj ked niekto nie je na intraku, tak si zivot moze poriadne uzivat Zalezi od cloveka. Osobne som na private a nestazujem si. Je to rozhodne vacsie ako intrakova izba aj pohodlnejsie a zabavat sa nie je problem, staci zavolat kamosom a je to A nemusim sa obavat, ze ked sa budem drtit, tak si niekto vedla spravi party
Takže kto by sa nahodou chystal na intrák na Starú Turú tak vela ludí neodporúča...