Včera boli zverejnené výsledky z externej maturity a veľmi by ma zaujímalo, či sa Christianovi podarilo zmaturovať. Mohol by sa nám pochváliť, či sa mu podarilo prejsť
Ahojte. Nevieme ešte výsledky z testov, ale včera som prešiel na praktických. Ešte má čakajú ústne ak prejdem, lebo ešte so sloviny musím odpovedať aby má pustila na ústne v júni.
Či som urobil testy vôbec neviem. Každopádne to nevzdám, dokym nevjem ako dopadol test. Keď som to dojebal tak na 3 nemám šancu odpovedať, ale myslím pozitívne a verím, že som to dal, a že má pusti ucka na ústne v júni a nebudem musieť ísť na opravne
Mne sa na ňom ľúbi, že keď si nevie prdnúť, tak má z toho brutal panické ataky a keď nezmaturuje, čo znamená celý ďalší život dojebaný, tak je úplne v pohodičke, ešte si mädlí ruky, že ani doma o tom nepovie a rýchlo si nájde robotu a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Či som urobil testy vôbec neviem. Každopádne to nevzdám, dokym nevjem ako dopadol test. Keď som to dojebal tak na 3 nemám šancu odpovedať, ale myslím pozitívne a verím, že som to dal, a že má pusti ucka na ústne v júni a nebudem musieť ísť na opravne