Ahoj, ahoj Stala sa mi taká nepríjemná vec, tak dúfam, že sa tu nájde nejaká dobrá duša čo poradí. Na budúci rok idem do USA ako exchange student, velmi som chcela ísť do Kalifornie,ani poplatok za výber štátu by nebol problém. Nakoniec mi našli rodinu
Moj kamarat bol na tom podobne ako ty. Chcel ist do Cali ,a nakoniec ho dali do rodiny dade do Indiany. Vravel že býval v nejakom dome na samote pri lese . Ale že sa oňho dobre starali
To mi je lúto.. Keď človek platí také prachy tak si to chce užiť a nie bývať niekde v zapadákove... Skús s rodičmi viac tlačiť na tú agentúru, možno ťa dajú niekde do väčšieho mesta/niekde na juh kde je krajšie aspoň, aj ked to nebude cali . Good luck
Pises ze by nebol problem zaplatit si aj poplatok za vyber statu, ale to si podla mna mala spravit este predtym ako ti nasli tuto rodinu.
Inak ja som takto teraz v US, tiez som rozmyslala ci si zaplatit za vyber statu alebo nie, lebo to ti negarantuje, ze rodina bude dobra. A skoncila som vo veeelmi malom meste a nakoniec chodim po viac vyletoch ako ludia co su vo velkom meste.
@anitchka , som rada, že aspoň tebe to vyšlo s výberom štátu mala už od začiatku problémy moja slovenská agentúra, ubezpečovali ma, že to bude minimálne v nejakej slnečnej oblasti, pri oceáne ... tak som sa nakoniec nechala prehovoriť. Uvedomila som si, že to bola chyba a tak sme znova kontaktovali agentúru s tým, že si chcem priplatiť za štát na 100 percent. Naozaj neviem čo sa stalo, že im tak dlho trvalo kontaktovať americkú agentúru ale keď tam moja mama po niekolkatý raz volala aby zistila, prečo to ešte stále nevybavili, tak povedali, že už mi našli hosťovskú rodinu.
@iamdiamond aha, chapem :/ tak to je dost chyba agentury potom. Ja sa mam celkom fajn tu kde som, ale aj tak mam niekedy take myslienky, ze mohla som si zaplatit Kaliforniu alebo nejaky taky stat s lepsim pocasim, ale tak uz teraz neskoro. Inak kludne napis TSku, keby ta este nieco ohladom toho zaujimalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
možno to bude v pohode
Inak ja som takto teraz v US, tiez som rozmyslala ci si zaplatit za vyber statu alebo nie, lebo to ti negarantuje, ze rodina bude dobra. A skoncila som vo veeelmi malom meste a nakoniec chodim po viac vyletoch ako ludia co su vo velkom meste.
Práve som sa po roku vrátila z Wisconsinu...mínus 40 v zime...ale inak pekný štát