Išiel niekto z vás na VŠ, vybral si daný odbor, no neboli ste s ním spokojný a čakalo vás niečo úplne iné ako ste si to predstavovali, tak po roku ste sa dostali na druhú školu/odbor a tam sa vám darí dobre?
zatial nie, ale chcela som zmenit skolu po dokonceni bakalara...mala som rok pauzu odvtedy, zacala som pracovat a uvazujem dokonca ze sa vratim na tu istu skolu a dokoncim si mgr, aj ked to studium az tak nestalo za vela...no aspon budem mat dalsi titul....myslim, ze by sa ti darilo na tej druhej skole, ak ta ta predtym nebavila,..no podla mna je to vsade to iste...a robota sa zhana tazko ci uz mas titul, alebo nemas...
Ja osobne nie, ale mám veľa spolužiakov, ktorí to urobili (s tým, že toto bol ich druhý obor, ale aj takých ktorí od nás po roku odišli a začali inde). Ale tu v ČR sa na to pozerá trochu inak než na Slovensku, mám pocit že u nás je to také...na ľudí čo striedajú školu v SR sa pozerá skôr ako na trtkov čo to vzdali, nie na niekoho kto proste zmenil rozhodnutie čo so svojou budúcnosťou (aspoň taký pocit som nadobudla z rozhovorov s ľuďmi doma).
ja som zmenila po bakalarovi euba za fiit stu ba. Nemam zaujem do konca zivota viest uctovnictvo, tak som si povedala, ze sa naucim kodit...
podla mna zmena vysokej skoly ma zmysel ak zacnes studovat uplne iny odbor. Co sa tyka kvality studia, ci pristupu ucitelov nemozes ocakavat, ze to bude lepsie. Mozno to bude len ine.
@molkacka robota sa zhana tazko ak nemas potrebnu kvalifikaciu, kontakty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
podla mna zmena vysokej skoly ma zmysel ak zacnes studovat uplne iny odbor. Co sa tyka kvality studia, ci pristupu ucitelov nemozes ocakavat, ze to bude lepsie. Mozno to bude len ine.
@molkacka robota sa zhana tazko ak nemas potrebnu kvalifikaciu, kontakty.