Na uzamknutej obrazovke mám vzor, ktorý som si chcela dať preč a sú tam klasické možnosti na zmenu, ako je PIN, heslo atď. Nechcem žiaden vzor no možnosť "prejdenie prstom" je bledá a nedá sa zvoliť. Je pod ňou napísané "zakázané správcom, pravidlom šif."
@kosmiklove windows už nechcem ani vidieť Stačí mi, že ho polka rodiny má Starý dobrý android Samozrejme, že na iOS sa nechytá nejako, ale stále lepšie ako windows Síce má zas nevýhody, že občas sa zasekne a to sa pri windowse nestávalo, no tá dostupnosť aplikácii je skvelá jednoducho
@gaborik8282 s tym by som nesuhlasil mam tu iphone6 s najnovsim ios9.3. na povuvanie hudby mi to staci. to hovorim stale ale mat to ako hlavny telefon asi by ma jeblo
lumia 930 sluzi stale najlepsie. z aplikacii mam vsetko co potrebujem. dokonca aj take veci ktore na android nejsu 10 dni uz je vonku oficialny win10 takze som spokojny.
a na zaver android. mam tu k dispozicii dve zariadenia. tablet od samsungu na ktorom som vyskusal snad vsetky verzie androidu (vcetne 6.0.1) a vzdy ma dokaze niecim nasrat tak mi sluzi uz povacsinou iba na citanie ebookov. a to druhe. tabletofon od jednej menej znamej firmy. ten sa dojebal hned v prvy den ako mi dosiel pri pokuse o root
pokukujem teraz po zlatej verzii samsung galaxy s7 edge. dizajnovo sa mi paci. ale ked si spomeniem ze tam je android a ten vyjebany knox tak silne vaham ci ho vobec kupit takze windows je zatial jedina cesta. to ze ma android viac aplikacii ma nezajima ked to co potrebujem ma aj windows a daleko lepsie..
@kosmiklove veď to je vec názoru a keď si menej náročný použivateľ a stačia ti aplikácie, ktoré ponúka platforma WP, tak dobre pre teba A čo si budeme klamať, tak každému vyhovuje dačo iné Napríklad mojej mame a malej 9-ročnej segre WP stačí, ale mne vzhľadom na veľkú obmedzenosť aplikácii žiaľ nie
@gaborik8282 ja a menej narocny pouzivatel? pasuje ti tam to slovne spojenie ked si este raz pozres co mam doma a o co mam zaujem?
co take potrebujes co na wine neni? mne chyba akurat aplikacia banky..to ale cez web v pohode vybavim..a vlastne banka do ktorej chcem prejst aplikaciu ma takze
@gaborik8282 je to tak ako som si myslel ani sama netusis. na priamu otazku si odpovedala uplne nieco ine. pri low endoch je su sracky asi vsetky androidy. ale huawei...to je este daleko horsie ako samsung. segra ho mala a potom ho radsej nahradila samsungom ked som presuval veci z telefonu do telefonu som myslel ze skor porodim ako sa to spravi
@kosmiklove Ani sama neviem áno ? Dobre, takže za prvé začnem už len čisto designom, kde lumie vyzerajú katastrofálne ako zvonku, tak aj zvnútra Ďalšia vec je už len to domovské prostredie, kde sa na androide môžeš vyhrať, no na WP to vyzerá ako pre dôchodcov Ďalšia spomínaná vec sú už len tie aplikácie, ktoré vo WP značne chýbajú a obmedzenie tam je neskutočne veľké a tebe to možno neprekáža, no mne áno... A Huawei je zlý ? Spolu z Honorom to je teraz jedna z najlepších značiek, ktorá vyrába produkty pre mladú komunitu ľudí Odkedy mám android späť, tak na notebook takmer ani nechodím, pretože úplne všetko si dokážem spraviť cez mobil vďaka neobmedzenej možnosti google play aplikácii Pri WP ? Stále sa riešili nejaké problémy a čo sa týka značky Samsung, tak k tomu sa nejdem už ani nevyjadrovať, pretože úprimne ľutujem ľudí, ktorí si mobil tejto značky zakúpia Asi toľko odo mňa a prajem príjemný zbytok dňa
@gaborik8282 stale sa vyhybas odpovedi na konkretnu otazku ktoru som ti polozil o par postov vyssie
vyzeraju katastrofalne? takmer kazdy lacny telefon vyzera katastrofalne. ked si pozeram ten tvoj huawei tak tiez nevyzera nejak svetovo. ja sa pohybujem medzi troska drahsimi telefonmi a lumie 920 a 930 su po dizajnovej stranke velmi podarene telefony..
prostredie je presne ta vec preco mam rad windows. a win10 to dotiahol este dalej. vyhrat sa mozem aj na windowse a v konecnom dosledku mam na jednej obrazovke tolko dlazdic s tolkymi informaciami ze na to aby som toto dosiahol v androide potrebujem niekolko obrazoviek s widgetmi. je z toho chaos pretoze kazdy vyzera inak a trpi tym jak ramka tak baterka. za dalsie prostredie 5tkoveho androidu. do oci biuca biela ktora sa neda nijak zmenit. tak isto nezmenis ani hornu listu. a cele prostredie ktore pouziva huawei - bez dodatocneho launcheru je to nepouzitelne
a ano huawei je zly...za tym si stojim a aj vzdy budem huawei a prestigio. to je u mna top dvojica od ktorych by som si NIKDY NIC nekupil. a aby som nezabudol. honor je vlastne huawei. je to ta ista znacka...
celkom sa smejem z toho co pises pretoze hentaky telefon nedokaze plnohodnotne nahradit pocitac. lumia zvlada vela pracovnych veci dokonca daleko lepsie ako android. a to porovnavam daleko drahsie telefony s daleko vacsimi moznostami
stale si ma nepresvedcila nicim konkretnym...naopak co som davnejsie s tebou rad pokecal tak sa zacinas menit na nieco hodne zaslepene podobne ioveckam (mozno by sa to dalo niekedy povedat aj o mne. lenze ja narozdiel od vacsiny pracujem denne so vsetkymi tromi os takze viem posudit co je lepsie )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Stiahni si z Google Play toto a do TSky mi napíš ID a heslo
» play.google.com/store/apps/deta...
lumia 930 sluzi stale najlepsie. z aplikacii mam vsetko co potrebujem. dokonca aj take veci ktore na android nejsu 10 dni uz je vonku oficialny win10 takze som spokojny.
a na zaver android. mam tu k dispozicii dve zariadenia. tablet od samsungu na ktorom som vyskusal snad vsetky verzie androidu (vcetne 6.0.1) a vzdy ma dokaze niecim nasrat tak mi sluzi uz povacsinou iba na citanie ebookov. a to druhe. tabletofon od jednej menej znamej firmy. ten sa dojebal hned v prvy den ako mi dosiel pri pokuse o root
pokukujem teraz po zlatej verzii samsung galaxy s7 edge. dizajnovo sa mi paci. ale ked si spomeniem ze tam je android a ten vyjebany knox tak silne vaham ci ho vobec kupit takze windows je zatial jedina cesta. to ze ma android viac aplikacii ma nezajima ked to co potrebujem ma aj windows a daleko lepsie..
Samsung Galaxy Ace
Najlepší Samsung, ktorý bol vytvorený! Mám ho dodnes, tam kde zlyhá SONY prichádza Samsung Galaxy Ace!
co take potrebujes co na wine neni? mne chyba akurat aplikacia banky..to ale cez web v pohode vybavim..a vlastne banka do ktorej chcem prejst aplikaciu ma takze
vyzeraju katastrofalne? takmer kazdy lacny telefon vyzera katastrofalne. ked si pozeram ten tvoj huawei tak tiez nevyzera nejak svetovo. ja sa pohybujem medzi troska drahsimi telefonmi a lumie 920 a 930 su po dizajnovej stranke velmi podarene telefony..
prostredie je presne ta vec preco mam rad windows. a win10 to dotiahol este dalej. vyhrat sa mozem aj na windowse a v konecnom dosledku mam na jednej obrazovke tolko dlazdic s tolkymi informaciami ze na to aby som toto dosiahol v androide potrebujem niekolko obrazoviek s widgetmi. je z toho chaos pretoze kazdy vyzera inak a trpi tym jak ramka tak baterka. za dalsie prostredie 5tkoveho androidu. do oci biuca biela ktora sa neda nijak zmenit. tak isto nezmenis ani hornu listu. a cele prostredie ktore pouziva huawei - bez dodatocneho launcheru je to nepouzitelne
a ano huawei je zly...za tym si stojim a aj vzdy budem huawei a prestigio. to je u mna top dvojica od ktorych by som si NIKDY NIC nekupil. a aby som nezabudol. honor je vlastne huawei. je to ta ista znacka...
celkom sa smejem z toho co pises pretoze hentaky telefon nedokaze plnohodnotne nahradit pocitac. lumia zvlada vela pracovnych veci dokonca daleko lepsie ako android. a to porovnavam daleko drahsie telefony s daleko vacsimi moznostami
stale si ma nepresvedcila nicim konkretnym...naopak co som davnejsie s tebou rad pokecal tak sa zacinas menit na nieco hodne zaslepene podobne ioveckam (mozno by sa to dalo niekedy povedat aj o mne. lenze ja narozdiel od vacsiny pracujem denne so vsetkymi tromi os takze viem posudit co je lepsie )