Pride chlapik na matriku a vravi, ze by si chcel zmenit meno.
- A ako sa voláte, pane?
- Pavol Hovno
- No tak to sa vám nečudujem, že si chcete zmeniť meno. Ako by ste sa chceli volať?
- Pavel Hovno
1) ono tú možnosť máš/máme, pokiaľ viem. neviem aké sú pravidlá, a určite je za to nejaký poplatok, ale dá sa.
ale nechcelo by sa mi zaoberať potom aktualizáciou údajov všade.
ale keby sa mi chcelo, tak buď na Hlad'O'Mor, alebo Midnight.
hej, normálne by som si to dal ako priezvisko, alebo aspoň oficiálne stredné meno, lebo prečo nie, mám tú prezývku rád, preto som si ju dal.
2) táto možnosť je nezaujímavá, lebo tam by jediné hľadisko bolo praktické - treba zvoliť čo najčastejšiu a najnudnejšiu kombináciu Meno-priezvisko (nie, zmeniť len priezvisko by nestačilo, to je naivná hlúposť) v štáte do ktorého sa idem vrámci úteku presťahovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
- A ako sa voláte, pane?
- Pavol Hovno
- No tak to sa vám nečudujem, že si chcete zmeniť meno. Ako by ste sa chceli volať?
- Pavel Hovno
ale nechcelo by sa mi zaoberať potom aktualizáciou údajov všade.
ale keby sa mi chcelo, tak buď na Hlad'O'Mor, alebo Midnight.
hej, normálne by som si to dal ako priezvisko, alebo aspoň oficiálne stredné meno, lebo prečo nie, mám tú prezývku rád, preto som si ju dal.
2) táto možnosť je nezaujímavá, lebo tam by jediné hľadisko bolo praktické - treba zvoliť čo najčastejšiu a najnudnejšiu kombináciu Meno-priezvisko (nie, zmeniť len priezvisko by nestačilo, to je naivná hlúposť) v štáte do ktorého sa idem vrámci úteku presťahovať.