"Prieskum: Vládu by postavil Smer-SD s SNS...Ak by sa parlamentné voľby konali v októbri 2010, ich víťazom by bola súčasná najsilnejšia opozičná strana Smer-SD, ktorej by svoj hlas odovzdalo 40 percent voličov. Na druhom mieste by skončila SDKÚ-DS s 18 p
nazor by som nezmenil , hocikto je lepsi ako bolsevik fico.ziadna vlada nemoze byt dokonala aj ked tato sucasna nie je nic moc vzdy je to lepsie ako lavica.
Predpokladám, že sa nezvykneš moc zaoberať takýmito prieskumami a preto tá dezinterpretácia ... Však?
Ani ja, bohužiaľ, ale minimálne ti k tomu môžem povedať, že aj prieskumy tesne pred voľbami prisudzovali smeru 40%, zatiaľ čo exit polly počas volieb ukazovali, že smer by mal získať 29%, pričom nakoniec získal percent 35 ...
Čo to asi znamená v tvojom ponímaní? ...
Tipnem si, že asi ľudia chceli vidieť vo vláde SMER, potom sa však tesne pred voľbami spamätali, no následne už počas volieb si zasa uvedomili, že ich spamätanie sa bolo chybou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
svete a to je L Á S K A, ide víkend treba si ho užiť.......filip
aj tam v okoli Ružomberka je to v riti........
@profesor ..ee ja som stále SNS..
Slováci by chceli už po takom krátkom čase nejaké ohromné výsledky a zmeny a keď sa ich nedočkajú, tak sú nespokojní...
Ani ja, bohužiaľ, ale minimálne ti k tomu môžem povedať, že aj prieskumy tesne pred voľbami prisudzovali smeru 40%, zatiaľ čo exit polly počas volieb ukazovali, že smer by mal získať 29%, pričom nakoniec získal percent 35 ...
Čo to asi znamená v tvojom ponímaní? ...
Tipnem si, že asi ľudia chceli vidieť vo vláde SMER, potom sa však tesne pred voľbami spamätali, no následne už počas volieb si zasa uvedomili, že ich spamätanie sa bolo chybou ...
Tak nejak?
Prezradím ti taký malý trik, keď nemáš argument, môžeš aj ostať ticho, nemusíš sa strápňovať takýmito bezhodnotnými odpoveďami