Pozná niekto nejaký "trik" na zmiernenie bolesti pri depilácii strojčekom, nejaké chladivé gély (ak také niečo existuje), alebo nejaké mydlá na zmäkčenie chĺpkov pri holení? Mám nevýhodu, že mám asi nízky prah bolesti , jemnú kožu a tvrdé chĺpky, no
Čím dlhšie budeš depilovať, tým menej ťa to bude bolieť. Ja používam vosk už nejaké dva roky, už ma to ani nebolí a ani chĺpky mi už nerastú tak intenzívne.
@stenatko a predavajú vosk aj vo "väčších" baleniach, napríklad takých ako sú balené krémy? lebo som už sa po vosku zháňala a našla som len tie pásiky, ktoré sú dosť drahé a je ich tam dosť málo...
@lilta Na vosk odporúčam chodiť ku kozmetičke, tá má totiž tekutý a nanesie ti to len tam, kde je to potrebné. Ja keď som si depilovala pásikami z DM, tak som mala týždeň na hranici pier s pokožkou úplne zapálené.
Kozmetička ti to urobí za tri euráče a stačí tam ísť raz za mesiac, raz za dva mesiace.
Musíš si úúúplne napnúť kožu a vydržať. Ono to bolí len prvýkrát, čím viac depiluješ, tým to bolí menej. A keď ťa to bolí, stačí niečo studené z mrazničky alebo ľad
mna to prvý krát bolelo taaaak strašne, že som si povedala, že nikdy viac. Ale potom som našla fintu, že za každú oholenú nohu som zjedla polovicu čokolády. Postupom času to bol iba jeden riadok čokolády, potom iba jedna kocka a po nejakom desiatom raze som čokoládu nepotrebovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Kozmetička ti to urobí za tri euráče a stačí tam ísť raz za mesiac, raz za dva mesiace.
» veet.at/veet-warm-wax-j...
ja si na hentaku kozu este davam taky zeleny krem veet po depilovani (kupis hocikde)
a inak vydrz pre krasu sa trpi