Zmizlo mi asi 3/4 fotiek z fotoalbumov na pokeci a pritom som ich nemazal
Vedel by mi niekto vysvetliť túto záhadu? Ja to proste nechápem... neviem si vysvetliť ako je možné, že mi zrazu zmizli z albumov fotky, pričom som ich nemazal
presne to iste sa stalo aj mne kokos zňvšetky fotky skoro okolo 100 foteik sa mi startilo apresne akože zmazalka som si nicky z pokeciu bo je cely priondeny terz sa tiu neikto ospravedlni ale to až po nadavkach akože nemam nato slov bud stratia fotky ale bo ich uznavaju ako sa im ste akož ejeden admin to zamietne druhy uzna no kokokoooooooosss ....
noo, mne sa cistil disk na pc, a som si dal naj fotky do albumu na keci, no super, teraz tam neni ani jedna, dalsia vec, ktora ma utvrdzuje v tom, ze birdz je 1000001x lepsi ako pokec
Mne tiez zmizol cely album, aj dva ale mam kamarata admina, a ten mi povedal, ze to je vraj preto, lebo fotky nesplnali poziadavky pokecu...alebo take nieco...ale nebolo tam nic uchylne tak nechapem ale vraj si ti admini robia co chcu a nie su taki sveti takze asik tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ospravedlnujeme sa Vam za chyby v zobrazovani a funkcnosti Fotoalbumov, ktore
su docasne sposobene technickou poruchou. Jej pricinu Vam vsak nepovieme.
Momentalne intenzivne pracujeme na jej odstraneni, aby vsetci uzivatelia mohli
sluzbu korektne vyuzivat co najskor.
Zaroven sa Vam chceme ospravedlnit, ak niektore fotky chybaju. Snazime sa
vyriesit tento problem k vseobecnej spokojnosti, nevieme Vam vsak zarucit, ze
zmazane fotky budu znova obnovene.
Dakujeme Vam za pochopenie a trpezlivost.
S pozdravom
Azet tim
a nezmizlo mi nic nastastie.. sak pokec to určo napravý neboj