ja by som si kupil napriklad aj sony tie sa mi zdaju tiez celkom dobre vaio i ked su dost drahe. A taktiez ak by som tak racsej bez operacneho systemu ako s ...
Apple.. ta znacka nie je draha, to len v Europe su ceny vysoke z dovodu politiky 1 Euro = 1 Americky dolar, potom este HP-cka povazujem za kvalitne - urcite nedoporucujem Acer, podla vlastnej skusenosti vysoka chybovost a nestabilita
HP Pavilion dv6000...sice ma vie nastvat ked sa nechce nabootovat a odmieta spustit cdromku, ale zase taky notebook (design, vybava, kvalita spracovania, kvalita displeja) len tak nenajdes...a ked najdes, tak zaplatis ovela viac ako za HPcko...
Mac je v týchto končinách na nič... Dell je kvalitný, ale zaostáva design. HP je skvelý designovo i výkonom, ale tu sa neoplatí kupovať ho. Ja som si dal priniesť z USA, vyšiel ma na 25 litrov. Tu mi ho núkali za 42...
Seaqull1: doma mame Acer a ako som napisal vyssie, tak neodporucam.. poznam viacero ludi co maju podobne skusenosti, a teda ze Acery su vysokochybove a stale nieco nejde.. ja mam skusenost, za baterka odisla resp. ked bola zapojena tak touchpad nesiel - tomu som nepochopil.. velmi rychlo sa to prehrievalo aj pri obycajnom zapnuti net prehliadaca - to iste aj po vrateni z opravy.. odisla cd-romka.. naozaj poznam viac ludi, co maju podobne skusenosti, aj ked sa najdu samozrejme aj opacne pripady..
ja mám HP pavilion, hurá som rada, že zhodnotili aj odbornejší, nie ako ja
ale čo sa týka tých DELL, som ozaj videla len nabúchané kúsky, pre bežného smrteľníka drahé a nepraktické. Drahý, pre ktorého je ntbook celou jeho prácou má DELL a váži to hádam 4 kilá, a fakt je to určené tým, ktorí už Pc potrebujú na niečo viac ako na bežné používanie...
k Dell-u: tych rad je tam habadej, myslim ze to zacina Vostro a konci XPSkom, o ktore som mal zaujem aj ja, ale tak...12palcovy displej, namakane delo ale iba s dvoma USBckami za £650 no nekup to tak som radsej isiel do 3 mesacneho Pavilionu a myslim ze ziadny extremny rozdiel to nie je...
dakujem vsetkym za nazor, pravdepodobne si kupim HP, je naozaj cenovo vyhodny a aj vykonovo celkom schopny...asus a acer su vrj dost nekvalitne a dost sa postupom casu kazia...
Asus dobry za super cenu. MSI som vela nepredal, ale zatial sa fakt nikto nestazoval. Vyzeraju v pohode.
Znacky na vrchole su IBM, Dell, Apple a aj Toshiba. A kedze Toshiba ma teraz v niektorych modeloch super ceny, tak ich predavam ako na beziacom pase. Toshiba je fakt kvalitna. Sice som pocul dva nazory ze nie su OK lebo sa s nimi nieco stalo (ale to uz bolo davno, a boli iba dva. Poznam ludi co maju Toshiby aj 10 rokov a v pohode idu. Inac vyraba notebooky uz nejakych 25 rokov)
Este k HP. HP su relativne drahe a celkova klalita je na urovni Asusu... HP sa kazia bezne. Servis je fakt u nich bezna vec. HP su drahe a nic extra.
u notebookov je to jedno, kazi sa dell, kazi sa aj hp. Pokazi sa aj alienware aj apple. Ja osobne mam doma MSI EX600 a maximalna spokojnost. prtiom MSI patri k spickam co sa tyka suciastok do pc.
Suhlasim s toshibou, ta je velmi kvalitna, kamos ma toshibu uz 8 rok a ani raz sa ju to nepokazilo. No osobne sa varujem znackam acer, kedze mam s nim zle skusenosti, no zbytok je secko na jedno kopyto, az na niektore znacky
ja mam najviac rad notebook lenovo mam ho prvy krat ale som snim spokojni no pocul osm ze DELL, IBM, APPLE, alebo aj HP je dobre len su aj dost drahe no ked chcete neco lacnejsi tak ASUS alebo TOSHIBA ale v ziadnom pripade nekupujte ACER je to najhorsia znacka ktoru poznam aj ked ma 4 GB RAM ku pri pouzivani je jak 2 GB va a ani BENQ nekupujte lebo najprv som mal ACER ale sa vela krat pokazil vzdy sa opravovala no vydrzala mi rok ale BENQ sa drzala len 2 mesiace a ani sa opravit nedala vybuchla ci co dymilo to ako nevem ze co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Dell, apple
ja by som si kupil napriklad aj sony tie sa mi zdaju tiez celkom dobre vaio i ked su dost drahe. A taktiez ak by som tak racsej bez operacneho systemu ako s ...
A Dell? to je tak pre "horných 10 000", nie? Veď oni vyrábajú strašne namakané delá
No ale jednoznacne sa tesim na moju z bliziaci sa MacBook akoze Apple je najlepsia kvalita nech ide o cokolvek, ale su to dost drahe kompy.
ale Asus je dobra znacka, ale nemam zle skusenosti ani s Acer. Ja si chcem kupit nejaky Acer, lebo su cenovo dostupne, a aj vykon je dobry.
najlepšie a najlacnejšie notebooky sú hp pavilion a maju aj dobrý dizajn oproti tým rachotinám samozrejme v kvalile vedie IBM-dell
ale čo sa týka tých DELL, som ozaj videla len nabúchané kúsky, pre bežného smrteľníka drahé a nepraktické. Drahý, pre ktorého je ntbook celou jeho prácou má DELL a váži to hádam 4 kilá, a fakt je to určené tým, ktorí už Pc potrebujú na niečo viac ako na bežné používanie...
len pre porovnanie, takto vyzera to XPS:
a takto ten moj Pavilion:
dokonca mam aj rovnake pozadie
IBM ThinkPad, a vyhni sa: Acer
Znacky na vrchole su IBM, Dell, Apple a aj Toshiba. A kedze Toshiba ma teraz v niektorych modeloch super ceny, tak ich predavam ako na beziacom pase. Toshiba je fakt kvalitna. Sice som pocul dva nazory ze nie su OK lebo sa s nimi nieco stalo (ale to uz bolo davno, a boli iba dva. Poznam ludi co maju Toshiby aj 10 rokov a v pohode idu. Inac vyraba notebooky uz nejakych 25 rokov)
Este k HP. HP su relativne drahe a celkova klalita je na urovni Asusu... HP sa kazia bezne. Servis je fakt u nich bezna vec. HP su drahe a nic extra.
Suhlasim s toshibou, ta je velmi kvalitna, kamos ma toshibu uz 8 rok a ani raz sa ju to nepokazilo. No osobne sa varujem znackam acer, kedze mam s nim zle skusenosti, no zbytok je secko na jedno kopyto, az na niektore znacky
Asus = Nemam osobnu skusenost ale kazdy koho poznam nadava
Fujitsu Siemen = Strach aj vyslovit
Osobne som mal dobre skusenosti Lenovo,Toshiba,Compaq (HP),MSI,Samsung.