Ktorý vrah resp.zlodej, diktátor a pod. ťa zaujal a prečo ( Prípadne napíš aj názov filmu ak bol natočený). Píšte svojimi slovami nie odborné "keci" z wiki.
diktátor Aholf Hitler - lebo jeho chorý mozog dokázal zblbnúť toľký národ
irena cubirkova, pretoze ma krstne meno ako moja babka a jej muz, ktoreho zabila ako prveho, sa volal jan, co je presne ako dedko a potom sme si s dedom robili z babky srandu, ze ho raz zabije a pomlete kosti posype pred domom v zime
netreba ísť do minulosti, je to možna ešte horšie ako vtedy:
naša zločinecká vláda, kvôli ktorej matky s deťmi vyskakujú z okien, ničia sa manželstvá, lebo muži nezarobia na rodinu,chystá zákon o potratoch, eutanázii, manželstiev jednakého pohlavia, osvojovanie detí,
čoskoro nás čakajú obrovské nepokoje - štrajky, školstvo, zdravotníctvo, cirkev, nezamestnaní vidu do ulíc aby prejavili svoju nespokojnosť
nemusí sa o tom ani točiť film, je to skutočná realita
@myschka by ma zaujimalo ci by ti pripadal ako sympatak keby si bola jedna z jeho obeti,Ted Bundy bol skurveny zmrd a dufam ze trpel ked sa skvaril na kresle
@antifunebracka a prečo práve Manson? Inak Zodiac film som nevidela, ale chcela som si stiahnut. Videla som Evilenko - co je podla Андрей Романович Чикатило (Čikatilo) a to sa mi zdalo moc sci-fi
lebo je to clovek, co dohnal misantropiu do dokonalosti... a ja sam som misantrop. ale ako je to podla mna uberkkt, ze dal zabit tehotnu zenu, len ma svojim sposobom fasinuje
Adolf Hitler- lebo robil priamo bez nejakeho tajnostkarstva to, co dnes vladnuce vrstvy robia ale potichu... mozno preto mu to nevyslo... neschovaval sa a bol mozem povedat hrdy za svoje nazory, alebo si aspon za nimi stal a postavil sa pred spolocnost a bol k nej priamy a ako sa dalo v istej miere aj uprimny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
co je skor uz taka morbidna sranda ale..
naša zločinecká vláda, kvôli ktorej matky s deťmi vyskakujú z okien, ničia sa manželstvá, lebo muži nezarobia na rodinu,chystá zákon o potratoch, eutanázii, manželstiev jednakého pohlavia, osvojovanie detí,
čoskoro nás čakajú obrovské nepokoje - štrajky, školstvo, zdravotníctvo, cirkev, nezamestnaní vidu do ulíc aby prejavili svoju nespokojnosť
nemusí sa o tom ani točiť film, je to skutočná realita
ale nie, neviem, okrem Zodiaca ma nenapada nikto, vsetci znami su hlupi a nechali sa chytit
"Pomôžete mi s knižkami? Díky" *jeeeeb po hlave*
Jack Rozparovač !
Bostonský škrtič,
Springheel Jack
The Axeman of the New Orleans
^
To sú zaujímaví vrahovia
A inak Adolfovi bude veľa ľudí ešte závidieť, jak mohol získať takú moc.