@ferotferot TO bol sarkazmus a trolling trošku neprišiel som po nejaké konkrétne pravdivé vyriešenie problému, len čisto po názory ľudí aj trolling I can take it...
@patuskoo ved hej, ale mame napríklad len AIS2, najdebilnejší system a žiadne indexy. A zatiaľ som mal len Fx, teda prenášam predmet, neviem o žiadnom, že by sa preniesť nedal @77hanes77
@greyness To najhoršie nakoniec, či ako sa to vraví. Ale tiež mám v utorok poslednú najhoršiu. Aj keď s nižším passpointom ako tú včerajšiu no 150 otázok mi príde dosť sa naučiť
mne to nasi vraveli ze za ich ery bolo len F a ludia si to prepisovali (o takom ako ais vtedy este ani chyrovat nebolo to je dufam jasne) tak z toho to pochadza mi vraveli
@kaylee Hej hej, toto vyzerá ako najpravdepodobnejšia možnosť, ale s príchodom internetových AIS to už mohli zrušiť a nechať len F, potom by som nemal debilné otázky nad ktorými by som mohol prokrastinovať
@hellium f(x) je funkcia, ktora pre každé x predstavujuce pocet hodin učenia urci počet dalsich hodin potrebnych na zvladnutie predmetu popripade počet skusok potrebnych aby sa nad vami skusajuci zlutoval aj pri danom pocte hodin ucenia sa...funkcia je to spojita a monotonna
@lenuska175 nebyva Fn ked nedojdes? nieco som take pocula za to...zase ja som neprisla na skusku, na ktoru ani tento rok vobec nechcem ist, lebo som nemohla zmenit profakma a chcem si ju aj tak dat uznat po erazme ako do 5.rocnika a v aise mam ze riadny termin-Fx a to som na ziadnom nebola a kopa studentov spravila toto, co ja a proste dali nam Fxka, akoby sme tu skusku vobec robili a to k nej ani nie sme pripusteni prakticky
@kaylee@patuskoo toto vyzerá najpravdepodobnejšie veru @igorv slovensko je 100 rokov za opicami, tak prečo by nenechali Fx, ktoré nemá zmysel? ako keby nestačilo jedno písmenko, že nespravil, slovensko logiku nemá vo veľa veciach
Fx je pozostatok toho, kedy boli indexy a F sa prepisovalo na E...na našej škole, v našom AIS- e je len F, aspon tak viem z rozprávanie,zatiaľ nemám skúsenosti
@ssnehulienka Ako to vy na FSS nemate index? Lebo my mame normalne ten klasicky modry... Akoze defacto je to len prezitok lebo dolezite je co je v ise, ale aj tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale Česi sú asi čestní lebo majú len F
F vraj znamená, že predmet už nemôžeš preniesť ..
Čítal som to ale na českej stránke a v ČR majú možno iný systém hodnotenia...
Ja som osobne známku F (bez x) ešte u nikoho nevidel ani nepočul som o nej
lepsie a pravdivejsie nazory ?
tu citam take veci niekedy ze nechapem ako sa toto ludom mohlo stat co ich tak moralne pokrcilo
@patuskoo ved hej, ale mame napríklad len AIS2, najdebilnejší system a žiadne indexy. A zatiaľ som mal len Fx, teda prenášam predmet, neviem o žiadnom, že by sa preniesť nedal @77hanes77
šak ale ach...neviem preco to je Fx ale osobne by som tam dal Fz aby si vedel ze horsie to uz byt nemoze
a to x mi tam znie tak, že, dopeklarobsosebouniečoaučsa
Ale ak zajtra dostanem fx, tak budem plakáááť.
Skôr by ma zaujímalo prečo je tá posledná skúška vždy najhoršia?
A to x so mnou nerobí čo s tebou Ono by to skôr mohlo byť eF .. epicFail kámo
@igorv slovensko je 100 rokov za opicami, tak prečo by nenechali Fx, ktoré nemá zmysel? ako keby nestačilo jedno písmenko, že nespravil, slovensko logiku nemá vo veľa veciach
@momoglamorous tak s Fn som sa nestretol nikdy ešte
@alysia podľa mňa je Slovensko super aj bez logiky, ale niektoré veci by stáli za aspoň trošku logickejší variant