Je pravda že z matury môžem mať len o dva stupne horšiu znamku ako na vysvedčeni, teda ak mam na vysv. 2, najhoršiu možem mať 4, teda zmaturujem? Čisto teoreticky
tak bolo by divne, keby mas normalne znamky, ze 1-2 a zrazu na maturite dostanes 5
ja som tiez nepovedala napriklad zo slovenciny fakt nic a dostala som trojku lebo som mala jednotku a bola som na olympiade
No ja som mala na maturite aj dejepis, z ktorého som mala celé 4 roky jednotku a bola som učiteľkin miláčik a milovala som proste dejepis najviac na svete. A čuduj sa svete, na maturite som zmaturovala na 4 z neho. (Ostatné boli jednotky, dvojky) Proste mi úplne nesadla téma, absolútne som ju nevidela nikdy, nemala som zdanie o čo ide a aj tú 4ku som dostala len pre zmilovanie božie ... Revala som jak Tur, ale však čo už , na známku z dejepisu z maturity sa ma odvtedy nikto nikdy neopýtal.
O mature som už veľmi dlho nekecala s nikým... Až bude mať človek po nej tak sa bude zabávať a pripomínať si všetky možné aj nemožné story počas príbehu matury
Ale chápem, stresík bude, ale je to úplne normálna ľudská reakcia, ak sa nás dotýka niečo na čom záleží
Čajík na ukľudnenie vždy keď sa blíži stres alebo vitamíny ... Niečo čo telo vzpruží, prekrví alebo pomôže sa sústrediť
V lekárni ti určite poradia a online to je aj so zlavou. » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ja som tiez nepovedala napriklad zo slovenciny fakt nic a dostala som trojku lebo som mala jednotku a bola som na olympiade
Ale chápem, stresík bude, ale je to úplne normálna ľudská reakcia, ak sa nás dotýka niečo na čom záleží
Čajík na ukľudnenie vždy keď sa blíži stres alebo vitamíny ... Niečo čo telo vzpruží, prekrví alebo pomôže sa sústrediť
V lekárni ti určite poradia a online to je aj so zlavou.
» www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/...