Cc, takže chcem sa spýtať idu niekam ďalej vysvedcenia z prveho ročníka strednej školy? (5-ročného bilingválneho gymnázia) Alebo su to proste známky len tak že dôležité budú až budúce ročníky?
dnes sú hlavne dôležité príjimačky a maturita, žiadne známky už podstatné nie sú, ale ked máš napríklad 4 z chémie a chceš ísť študovať medicínu tak to nie je veľmi dobré
malo by sa to tak, že na 5-ročných stredných sa to berie až od druhého ročníka, teda na českých školách je to tak.. čiže sa môžeš ešte flákať tohto roku
ja som v tretiaku bilingvalu skoro prepadla z chemie a na 5 z 5 prihlasok na vs som bola top 10% tak si myslím, že ked si nevyberieš nejaku topka vysokú školu na styl sladkovicova tak ti znamky mozu byt ukradnute
@4 wtf jezis, ked sa nieco naucim a viem to, mam asi celkom slusnu pravdepodobnost dostat z toho dobru znamku.
Nehovoriac o tom, ze znamky su formou hodnotenia a diferenciacie medzi masou studentov studujucich to iste. Ak v tom niekto nevidi motivaciu, odmenu alebo dolezitost, ok, fair enough, ale vytacaju ma taketo nazory.
Ked chodi clovek minimalne trinast rokov do skoly, tak ma podla moznosti jebat na vsetko a ako tak preliezt z rocnika do rocnika, lebo dobry priemer je pre socky, ze?
Ked som si posielala prihlasky, pisala som tam znamky za celych 5 rokov. Avsak do uvahy mi to nikde nebrali, tak ci tak som musela robit prijimacky a za vysledky som nemala ziadne kredity.
@narazuvzdornaa zee?
ja nechapem vobec jak niekto moze povedat, ze dostal zlu znamku napriek tomu ze to vsetko vedel...nikdy sa mi take nestalo. ego niektorych ludi siaha prilis daleko v tomto...
@narazuvzdornaa niektori ludia znamky v skole proste neriesia lebo to nikdy nikoho nebude zaujimat ci mas titul s ackami alebo si preliezala s odretymi usami.
@13 zas kto prechadza len tak tak..nechapem na kiu rit vlastne studuje, ked z tej skoly nema ziadne vedomosti, ktore by neskor mohol vyuzit v realnom zivote O.o to je podla mna pat rokov stratebeho casu..
aha uz viem, dnes je In studovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nehovoriac o tom, ze znamky su formou hodnotenia a diferenciacie medzi masou studentov studujucich to iste. Ak v tom niekto nevidi motivaciu, odmenu alebo dolezitost, ok, fair enough, ale vytacaju ma taketo nazory.
Ked chodi clovek minimalne trinast rokov do skoly, tak ma podla moznosti jebat na vsetko a ako tak preliezt z rocnika do rocnika, lebo dobry priemer je pre socky, ze?
ja nechapem vobec jak niekto moze povedat, ze dostal zlu znamku napriek tomu ze to vsetko vedel...nikdy sa mi take nestalo. ego niektorych ludi siaha prilis daleko v tomto...
aha uz viem, dnes je In studovat