prijali ma bilingválne gymnázium už som aj zapísaná len by ma zaujímalo keď som mala na prvom polroku čiste 1-tky a teraz kebyže budem mať jednu trojku tak sa može stať že ma nezoberu do školy?
@miki24
veď som sa prestala učiť šak som mala ci bože čiste a teraz mi vychadzaju hrozne znamky D ale musim sa začať učiť lebo oco povedal že keď budem mať trojku tak ma nepusti do KE
@dia7 sorry tak jedna 3 ... jasné, že ťa zoberú, známky si môžeš zhoršiť aj o tri stupne a nič sa nedeje ... ak s tým nemajú problém na tvojej terajšej škole tak je všetko OK
@bellatrix799
keby sa dalo náš fyzikar je uplny idiot z odpovede pri ňom lepšiu známku jak trojku nemam kebyže si ju pojdem opraviť odpoveďou skor si pohorším :/ moju sestru nemal rád a teraz nemá rád ani mňa a to sa odzrkadľuje aj na známkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nikoho to nebude zaujímať
never ever
veď som sa prestala učiť šak som mala ci bože čiste a teraz mi vychadzaju hrozne znamky D ale musim sa začať učiť lebo oco povedal že keď budem mať trojku tak ma nepusti do KE
keby mi vychadzali same dvojky tak sa tu nič nepýtam...
mne išlo len o to či to je pravda že o 2 stupne zhoršená tak už ma nezoberu ale tak, asi musim začať makať
keby sa dalo náš fyzikar je uplny idiot z odpovede pri ňom lepšiu známku jak trojku nemam kebyže si ju pojdem opraviť odpoveďou skor si pohorším :/ moju sestru nemal rád a teraz nemá rád ani mňa a to sa odzrkadľuje aj na známkach