No dnes som dosiel za matikarkou ze co mi da... a ona ze nie je povinna mi to povedat... tak som povedal ze to zaujima mamu ze nebola na rodicku lebo bola v praci... a ona mi povedala daco co ma zhrozilo lebo vobec na to nemam znamky a ona vytiahla percen
Nie ze niekedy. Ucitelia SU svine. A vobec cela skola je uplne ale uplne zbytocna. Nech si hovori kto chce, co chce, ale skola ti vezme tretinu zivota a neda ti absolutne nic. Len velmi mizive percento tych vrcholnych kravin, co sa v tom institute zvanom skola naucis, vyuzijes v zivote. A znamky aj to vsetko ostatne... Zbytocne nervy a problemy. Niekto na mna vysiel z argumentom, vraj keby som tam nechodil, nevedel by som vobec nic. Kravina. To, co ma zaujima, sa naucim aj tak a na co sa budem ucit to, co ma nezaujima, ked sa to aj tak nenaucim?
fuuuha no haluz akurat sme sa vcera skoro do krvy hadali v triede ze anglictinarka nam nechce povedat znamky ze neni povinna nam to hovorit a ze uvidime na vysvedcku mne je to jedno ja mam aj tak same1 ale to je chore ved kazdy ma pravo vediet ich nie?
Jedina sanca ako je mat super znamky je byt bitch. Skratka treba uz v 1. rocniku ( rozpravam o strednej ) docielit to aby vas ucitelia povazovali za niekoho, komu nemozu dat zlu znamku. Skratka jasne, ze treba mat aj v hlave, ale treba aj vediet klamat telom.
percenta su nahodou uplne super.. vecne sa mi stane ze dvojku alebo jednotku smyknem o jeden bod a vtedy su mi percenta velmi dobre, pretoze aj ked tam mam trebars tri dvojky s vysokym percentom a daku jednotku,mozem mat na vysvecku jednotku. ale to ze mi nechcu povedat znamku ma tiez vie nastvat
hodnotenie, to nie je len o percentách, či známkach - no mnohí, skoro všetci učitelia sa týmto obhajujú, najmä vtedy keď sa hrajú na spravodlivých, ale vlastne si chcú iba dokázať akí sú .... A veru sú - dajú, čo chcú. Neuvedomujú si, či nechcú, že mnohým kazia život. Nechápu, že nie každý je 100% vo všetkom, no čo už. My to tu nezmeníme, akurát si srdce vylejeme.Česť tým, ktorí takto neznámkujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mozu si robit co chcu ako chcu...
...
- nepustia ma percentá
- zákon je zákon
- nepustia ma tabuľky
alebo podobne
jasnovidec a skús mi povedať čo využiješ v živote?
čo ťa zaujíma sa naučíš...no tak ty nechceš byť asi lekár alebo niečo také čo?
veľa šťastia pri miešačke
a povieš mi ČO VYUŽIJEŠ V ŽIVOTE??
a vyjadríš sa už aj k tomu čo nebudeš v živote potrebovať??
a aj smetiar musí absolvovať ŠKOLENIE minimálne BOZP - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci
@wampirekiss
má pravdu učiteľ nie je povinný ti povedať, čo ti vychádza...šak keď vieš aké známky máš tak podľa toho sa zariadiš...
jediné čo je povinný je povedať ti známky...nie čo ti vychádza...to je už jeho dobrá vôľa...alebo sa za rok zmenil zákon?
drzte palce idem sa ucit.. zajtra ju znicim pri tabuly
podla novych zakonov je ucitel verejny cinitel... jeho napadnutie sa tresta ako napadnutie policajta