čaute.
potrebovala by som pomoc od niekoho (v tomto) skúseného.
ono.. už dlhý čas si žehlím vlasy a už sú z toho tak trochu (dosť) zničené.
naši ma idú za to ukameňovať a tak hľadám spôsob, ako ich mať ako-tak rovné alebo aspoň nejaký ten účes (okrem copu
ja som mala tiež vlasy vo veľmi zlom stave...šla som ku kaderníčke nafarbiť si vlasy a ona mi dačo primiešala do farby a to mi riadne pomohlo....a neviem čo to bolo....a na vyrovnávanie vlasov je pre mňa najlepšie (hneď po žehličke) veľká plochá kefa a fén
tak či tak žehlička fén všetko je to horúce... ja osobne si na vlasy pred fénovaním a žehlením striekam na vlasy sprej na ochranu pred horúcim vzruchom.. inak je aj dosť masiek a rôznych sér na vlasy na ich výživu ja ich ale nepoužívam tak nič konkrétne ti poradiť neviem
na zničené vlasy odporúčam joico kúru, ktorú ti spravia v kaderníctve.. výsledok je fakt úžasný.. alebo používať pravidelne masky + prestrihávanie zničených končekov.. a ako bolo spomínané pred žehlením treba striekať na vlasy ochranu
brazílsky keratín ten je dosť drahý ale aby sa ti až tak rýchlo neničili tak používaj spreje proti teplu a každý týždeň si dávaj nejakú masku, ale nie drogérkové, ale napríklad si objednaj Gestil Wonder
ja si vlasy tiež žehlím, ale zničené ich prekvapivo nemám, vždy používam tepelnú ochranu, aj pred sušením fénom na mokré vlasy aj na suché pred žehličkou, používam masky z medu, mlieka, olivového oleja... všetko domáce, viem čo v nich je a je to lacnejšie, odskúšala by som niečo také a žehličke sa čo najviac vyhýbať (robím to podobne, ale keď vyzerám ako ovca ráno niekedy inak to bohužiaľ nejde)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
popozeraj si videá takéhoto typu
Ale toto video mi napomohlo prehodnotiť, čo chcem.