@black_soul znamena to uvrhnut na dotycnu osobu kliatbu.. pouzivane dost casto v starych slovenskych rozpravkach, kde sa slovo "urieknut" vyskytovalo namiesto: "uvrhnut na niekoho kliatbu tak zlovestnu, ze vo chvily jej vyslovenia sa cloveku zacne varit krv v zilach, meso mu zlezie z kosti, padne na zem v strasnych mukach a za pekelneho kvilenia mu par havranov vydobne oci."
zalezi od toho na co by som asi ziarlila nie? ak by to bola len taka mala ziarlivost tak predycham a adios. ak by som ziarilila na nejaku picu co sa okolo nej mota urcite by som to nepredychavala ale riesila...
Noo.. Takže najprv by dostal len vulgárny list, v ktorom by som ho prekliala. Tak by som sa poriadne opila a kebyže sa mi pritrafí do cesty tá čúza, čo zviedla môjho priateľa, tak by som ju nakopala... Ona by ma asi udala na polícii- tam by som meditovala a časom by som to všetko predýchala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A co by som spravil? Poveda by som si, ze asi som nevyhovoval ked si nasla ineho (inu alebo ziadal najprv vysvetlenie.
Opili sa
Pobili sa
Začali meditovať
aj Snažili sa predýchať to
skusil som uz vsetko...najlepsie je sadnut si a rozmyslat/meditovat - vziat si z toho co najviac ci uz zle alebo dobre