D ... minister skolstva alebo teda neviem kto to je ale v tv novinach zvykne rozpravat , chce zaviest ze gympel len do 1.5 priemer ... ale inak ja som mala v 8smicke 1.9 a zobrali ma ... viem ze ta veta nieje moc spisovne a slovosledne napisana ale nevadi D
@spomienky7 tak kedysi chodili na gympel ludia, ktori na to maju... teraz navstevuje gympel stado tupcov ... az na vynimky... bodaj by im dali tu maturu z matiky
@nixxina ja ked som sa hlasil na gympel,horko-tazko ma vzali,tak vela sa hlasilo...a aj to som musel prijimacky robiť. Rok po mne zobrali každeho tupca.
ja mám v šiestom jednotky a asi 4 dvojky a v sedmičke mám 2 trojky, a inač skoro samé dvojky... a mi to vychadza presne 1,5 a to nepočitam vychovy inač tento rok mi vychadzaju asi dve dvojky .... taká otázka počitaju sa vychovy? a je možne ist na gymko s tými trojkami - viem že to vyznie vtipne, ale mám strašné kravxy učitelky tým nemyslím povahovo ale známky si nemožem nijak opravit pretože ked sa prihlasim tak nikdy nevyvolavaju nikoho pretože si nás skúšaju len testami... a tie testy sú pod očakávanie ...
a monitor si mal ako? tento rok bol ževraj brutalne jednoduchy...u nas kopu zorblai aj co boli pod ciarou tka sa neboj ja som mal 1,1 premier aj monitor tka som bol prvy
podaj si prihlasku a po zamietnuti sa odvolaj s tym, ze zdoraznis olympiadu a chces ziskat kvalitne vzdelanie v oblasti matfyz pred studiom na VS. To ti zozeru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov