Pýtam sa to preto , lebo chcem ísť študovať veterinu(zverolekár) alebo medicínu.
Z biológie mi to vychádza na dvojku a chémia na jednotku. Avšak moji rodičia stresujú že ma nevezmú
Som druhák a tieto predmety ma neskutočne naplňujú :/ Len či ma vezmú
Však si pozri podmienky na prijatie... na väčšine serióznejších škôl priemer nehrá úlohu, keďže nie je stredná škola ako stredná. Berie sa do úvahy skôr maturita alebo prijímačky...
No veď o to mi ide. Aj som si to myslel, že to takto asi bude. Naše gymnázium má v učiteľskom zbore 75% učiteľov nad 55. Takže chcú od nás toho strašne veľa a učia aj to , čo by sa nemalo a do písomiek dávajú veci , čo sme sa buď neučili alebo sme si mali pozrieť na nete. Lenže ak ti nepovie čo si máš pozrieť , tak sme potom celkom v prdeli. Kamarát na gympli vo vedľajšom meste sa tam doslova nudí a má samé jednotky. Ale vedomosti žiaľ nič moc
ide o to, čo vieš a čo ukážeš na maturite/príjmačkách ...známky nie sú dostatočne objektívnym meradlom, keďže ako bolo už povedané - nie je stredná ako stredná, jednotkár z jednej strednej nemusí trojkárovi z druhej siahať ani po členky
nie, známky nie sp podstatné, a dokonca ani matura
jednoducho musíš urobiť príjimačky a ak ich spravíš, tak sa na vš dostaneš, viem to, lebo ja študujem veterinu, takže to je overená info
Nepotrebuješ mať 1tky na to, aby si sa dostal na medinu, musíš spraviť prijímačky. Ale to, že chceš mať dobré známky je len pozitívne, možno nebudeš leňoch a budeš aj niečo vedieť. Držím palce
@gitarista445
ak máš naozaj záujem o to štúdium, tak by ťa malo tešiť, že ťa tí učitelia naučia viac ako vedia ostatní. Osnovy sa zjednodušili, ale na prijímačkových testoch sa to odzrkadlilo pramálo a na VŠ to stále berú tak, že to už máš vedieť...
@Hladka_meduza vieš , učíme sa zo starých učebníc , mraky toho od nás chcú , no len vysvetli rodičom že robíš čo môžeš a príde ti aj ta trojka niekedy :/
Nevedia to pochopiť
@gitarista445
ale najdôležitejšie je, či tie vedomosti máš. nakoniec možno ty sa dostaneš v pohode na školu akú chceš, zatiaľ čo ten tvoj kamoš s jednotkami nie...
@gitarista445
Ona ma nikdy neucila, nemala som seminare taketo, ale moze byt ze aj latinske neviem ci nechce celkovo bio ma ucila triedna DF a chemiu Dč, tak tie boli fajn ...ja som maturovala pred 5 rokmi zo sloviny, neminy, matiky a nosky....toho roku som vysoku aj skoncila uz
@gitarista445
Noo to asi tam ani polovica nebude z tych, co mna ucili a 8 rocne uz neexistuje, ale oplatilo sa skratit si to o rok...teraz sa 8 rocne uz ani neoplati, lebo uz sa to o ten rok neskracuje tak preto nie je zaujem
Je to len aby si mal dobré známky... alebo spĺňal nejaký priemer alebo podmienky prijatia v tomto ohlade... a potom je to len o prijimačkach ničom inom
Podstatne je to, co mas v hlave a nie co je na papieri na vysvedceni. Darmo budes mat ciste jednotky cele styri roky, ked nespravis prijimacky tak mas peoste smolu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
jednoducho musíš urobiť príjimačky a ak ich spravíš, tak sa na vš dostaneš, viem to, lebo ja študujem veterinu, takže to je overená info
ak máš naozaj záujem o to štúdium, tak by ťa malo tešiť, že ťa tí učitelia naučia viac ako vedia ostatní. Osnovy sa zjednodušili, ale na prijímačkových testoch sa to odzrkadlilo pramálo a na VŠ to stále berú tak, že to už máš vedieť...
Nevedia to pochopiť
ale najdôležitejšie je, či tie vedomosti máš. nakoniec možno ty sa dostaneš v pohode na školu akú chceš, zatiaľ čo ten tvoj kamoš s jednotkami nie...
Kedze si inu amketu dal, ze kto je z KK, PP....tak usudzujem, ze hovoris o KK gympli, ze je tazky, vsak? Chodila som tam 8 rokov
Nie, prijiamcky su dolezitejsie nez znamky
Ale je to dobré , v prvom ročníku som chytil legendu školy na chémiu
Tu legendu si ako myslel? Lebo ak pozitivne, tak predpokladam, ze Dč....ona bola naj ucitelka podla mna alebo zeby GP alebo MP?
D.Č ma učí teraz a je to paráda
G.P ma učila predtým a tie jej výlevy akí sme hlúpi nemali chybu
Ale šla na dôchodok
A biolu predpkkladam, ze MP alebo OK...ini gam uz asi nie su....DF bola moja triedna a uz tiez sla na dochodok
MP
Do testov dáva veci , čo sme sa ani neučili som schytal trojku
Ona ma nikdy neucila, nemala som seminare taketo, ale moze byt ze aj latinske neviem ci nechce celkovo bio ma ucila triedna DF a chemiu Dč, tak tie boli fajn ...ja som maturovala pred 5 rokmi zo sloviny, neminy, matiky a nosky....toho roku som vysoku aj skoncila uz
Ale kopec nových učiteľov prišlo
Noo to asi tam ani polovica nebude z tych, co mna ucili a 8 rocne uz neexistuje, ale oplatilo sa skratit si to o rok...teraz sa 8 rocne uz ani neoplati, lebo uz sa to o ten rok neskracuje tak preto nie je zaujem