@1 soujmrak mrtvých a zombieland som videla po sebe....sranda... komorný O VELA menej nakladný britský snímok soumrak mrtvých ma neskutočne azbavil, azradil sa medzi moje TOP komédie ...a zombieland oničom viac menej...nijako mi nezarezonoval v hlave
ja nahodou walking dead nemam rad. videl som celu prvu seriu a tak som sa nudil. nema to pribeh stale sa tam budu diat iba dve veci zabijanie zombies a nejaka romanca.
videla som nespočetne veľa zombie filmov, jeden čas som mala svoju mániu... páčili sa mi najmä tie v ktorých zombie boli odlišní od tých tuctových novodobých filmových ako napr Land of the dead
Vo walking dead som videla zatiaľ najlepšie maskérske ako aj herecké prevedenie
potom tutovky ako 28 days later,Dawn of the dead..len nikdy nepochopím prečo skoro vždy tí čo prežili musia byť v nákupnom stredisku
@quietus vždy som sa chcel spýtať človeka čo to považuje za dobrý film, že ako mohol vlastne ignorovať jebnutosť všetkých postáv a príbehu?
Inak mi je ľúto, ako je klasika potlačená týmito novodobými filmami a úplne sa na ňu zabúda. Mne osobne sa najviac ľúbila noc oživlých mrtvol od Saviniho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@4 !!! áno!
» www.csfd.cz/film/226298-30-...
alebo daybreakers
» www.csfd.cz/film/232053-svi...
prve o takych divnych ludoch a druhe o upiroch..
a na toto hovoríš čo?
» www.csfd.cz/film/191145-pom...
Vo walking dead som videla zatiaľ najlepšie maskérske ako aj herecké prevedenie
potom tutovky ako 28 days later,Dawn of the dead..len nikdy nepochopím prečo skoro vždy tí čo prežili musia byť v nákupnom stredisku
Inak mi je ľúto, ako je klasika potlačená týmito novodobými filmami a úplne sa na ňu zabúda. Mne osobne sa najviac ľúbila noc oživlých mrtvol od Saviniho.
nie až tak ako soumrak mrtvých, ale áno, a je to paródia na zombie filmy, takže je to iné
a keď The Walking Dead, tak radšej komiks. posledná séria ma úplne najviac sklamala. už tu pozerám fakt len kvôli Michonne a Normanovi Reedusovi.