na toto sa ti nevyplatí ísť do kina.. radšej si to stihani a pozri doma keď už tak strašne by si to chcela vidieť.. a do kina choď minúť peniaze na niečo iné radšej..
@kolini koniec nebol najhorší? podľa mňa bol taký najočakávanejší.. spravili to tak iba preto že ak by chceli ešte nejaké prachy vytrieskať tak spravia pokračovanie...
vobec to nieje horor... je to skor komedia (aj ked nie najlepsia) a dost dobry film so zaujimavymi napadmi, ktore su viditelne hned pri uvodnych titulkach
videl som to este ako cerstvu novinku.. je to komedia a hodnotim tak 5/10, na odreagovanie.. velmi sa mi to zda inspirovane hrou l4d2 (a mozno je hra inspirovana tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Prvych 20 minut to je naozaj skvele. Potom sa z toho stava taka Hollywoodska sracka. I ked koniec nebol najhorsi
na toto sa ti nevyplatí ísť do kina.. radšej si to stihani a pozri doma keď už tak strašne by si to chcela vidieť.. a do kina choď minúť peniaze na niečo iné radšej..
no v ramci diania.. skratka sa nieco konecne dialo.. lebo som pomaly zaspaval miestami pred koncom..
mala si sa teplo obliect...