ja mám papiere everywhere... ale mala som jeden čas široký "zišit" v pevnej väzbe a tam som mala te prilepovacie papieriky s nazvom prdmetu a tak ...ale keď častokrát nám dajú/si máme priniesť papiere a taq...a bola to A5, čiže nešikovné.
Teraz mám taký veľký žošiť s pevnými doskami a krížkovou väzbou čo je super... primárne je na ruštinu, zruhej strany polštinu a fínštinu a v stredoch ostatné predmety, toré si budem odtial vytrhávať a zošívačkovať (zošitý trs = 1. hodina atď atď) a keď budem mať naladu aj zakladať do takych fascklíkov)
aspoň to mam strategicky v pláne lebo proste papiere everywhere... alebo na jednej obrovskej kope
nikdy mi neprislo karisblok take vtipne jak teraz :/ k teme, mal som zosity, velke s co najviac stranami. Po case mi doslo kde si pisat musim kde ne tak napr. anglina zosit som mal ten isty 4 roky a nezapisal som ho snad ani do tristvrte.Posledny rocnik som mal zosity len na maturitne predmety+ obcianska lebo aby si dostal 1 na vysvedcku stacilo mat poznamky niektore zosity som mal na 3 predmety a tak vselijak som to potom kombinoval.
Ja som mala v 1 ročniku tablet a to bolo najlepšie ale na tejto škole mat nemožem a mala som karisblok ale bolo to hrozneee lebo sa mi to trhalo, nevedela som čo kde mam ..no zošity mat nechcem pretože by som ich nevypisala.. :/
Mám zošity, teraz som si kúpila karisblok na literatúru lebo idem matúruvac a pančelka sa furt vracia k starým témam a jedno s druhým... Aj na matiku maturovú by som si dala karisblok ale neviem do toho zohnať biele papiere tak sa asi na to vykašlem a budem mať zošit :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Teraz mám taký veľký žošiť s pevnými doskami a krížkovou väzbou čo je super... primárne je na ruštinu, zruhej strany polštinu a fínštinu a v stredoch ostatné predmety, toré si budem odtial vytrhávať a zošívačkovať (zošitý trs = 1. hodina atď atď) a keď budem mať naladu aj zakladať do takych fascklíkov)
aspoň to mam strategicky v pláne lebo proste papiere everywhere... alebo na jednej obrovskej kope
Ale ja píšem malinké, no
@sveter obyč. papier si predierkuj