@dungo99 Čil prehĺtam nadávky a idem ťa radšej upovedomiť o tom že tu v tvojom prípade ide o to či by si babe (ešte k tomu svojej) vrátil udar, lebo som ochotný veriť tomu že si asi nepobral tému alebo čo Bo ak áno tak môj príspevok č. @16 je viacej jak na mieste
Oné tam je napsanô, že "odhliadnuc od posledného blogu". Blog, alebo článok, som si prečítal; myslím si, že to bola dosť divoká príhoda. Samozrejme ženskú by som neudrel, nedajboh svoju. Ale tebe alebo MiniMi veľmi rád.
mňa raz jeden chalan udrel.. ale to bolo v hádke s iným chalanom a schytala to aj moja kamoška, aspoň už viem, že sa nemám pchať tam, kde si niečo dvaja vybavujú ale ja som to robila s dobrým úmyslom a myslela som si, že ten druhý sa nepustí do neho, keď som na ňom ja zavesená.. mýlila som sa.. skoro som prišla o ucho.. ale nevedela som v tom zlomku sekundy určiť, ktorý z nich ma udrel.. asi dva týždne na to, som bola s tým chalanom a môj kamarát sa strašne hneval, že som s ním šla von napriek tomu, čo sa stalo...
ale táto anketa bola myslená tak, že keď mi frajer strelí facku, či s ním ostanem, odpoveď je NIE.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak pokiaľ by to bolo právom, prečo ma udrel/a...
Ale dobre, sranda bokom Toto je asi jednosmerne zameraná téma a navyše ja bitku predsa rád
Ak by to bola len nevinná facka a len raz! tak by sa to odpustiť dalo. Ale toto vážne nie.
ale táto anketa bola myslená tak, že keď mi frajer strelí facku, či s ním ostanem, odpoveď je NIE.