No... takže to ma trápi, aby som si urobila, čo najvýhodnejší rozvrh hodín a čo najskôr sa dostala domov. Kedy, kde a ako sa vlastne zostavuje rozvrh hodín? Ak viete, tak môžete aj konkrétne, idem na tlmočníctvo na ULF
To bude možno vedieť stránka tvojej fakulty. Ak ale chceš mať nejaký konkrétny rozvrh(a budeš mať tú možnosť, pretože nie všade prváci môžu) tak si ho musíš vyskladať hneď potom ako sa spusti registrácia do rozvrhu
Nerataj s tym, ze budes mat rozvrh aky tebe vyhovuje. Neviem ako to je na UKF, ale to na UNIZE sme si mohli par hodin urcit ako sme mi chceli, ale aj tak to bolo o nicom. Mali sme hodiny aj vecer a same diery v rozvrhu. Tak sa moc netes, ze kazdy den budes koncit najneskor o 14. Niekedy o 14 budes len zacinat. Zalezi to od skoly, neviem ako to je na UKF, to by ti mal najlepsie povedat taky co tam chodi.
Na uKF si robis rozvrh sama cez AIS. Lenze vacsinu mas povinne predmety,kde su zvycajne na vyber viacere termíny,s obmedzenym poctom studentov. Cize musíš si co najrychlejsie rozvrh spravit. A do dier si pripadne daj nejake vyberove. Ja som s tým mala problem,len ak sa niečo krylo...chcela som byt vsade,obcas bolo treba riesit s vyucujucimi,ci by nedali iny termin a tak...
ideš teraz do prvého ročníka na UKF na prekladateľstvo? ak áno (inak vitaj kolegyňa tiež som na UKF, len už idem do 3.ročníka), tak rozvrh si budete robiť až po zápise (a ešte budete mať informačné stretnutie, kde vám povedia ako čo chodí a koľko kreditov musíte získať a pod), robíš si ho cez AIS, kde si nahádžeš predmety a poprihlasuješ sa na ne (na výber budeš mať zopár termínov, je len na tebe, ktoré termíny si zvolíš, väčšinou je to obmedzené počtom-semináre, ale niekde je len 1 termín a s tým nič nespravíš či bude vyhovovať alebo nie)
síce som učiteľstvo na ukf, ale ešte k @8 by som doplnila, že asi ani nemusíš čakať na to informačné stretnutie.. ja som si po zápise urobila sama rozvrh, volako som sa v tom vysomárila a urobili si to tak viacerí, čiže tí, čo čakali až do informačného stretnutia, už potom mali toho menej na výber, lebo niečo bolo poobsadzované už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
kazdopadne hento tvoje neviem