Viem, že to tu už viackrát bolo , ale nechce sa mi prehrabávať starými fórami, takže otázka znie :chalani , ako by ste zareagovali , keby vás oslovila baba prvá ? "chlap je predsa lovec a ak niečo chce, ide si za tým a ani ho nebaví ľahká korisť ", alebo
@silanova tazko povedat..vadit by mi to asi nevadilo, ale musel by som to dievca poznat a musela by sa mi pacit (ak by to malo byt oslovenie za ucelom zoznamenia sa kvoli vidine partnerskeho vztahu)..v opacnom pripade by ma to otravovalo, pretoze nerad komunikujem s neznamym clovekom ..ak by sa chcela zoznamit len preto, ze som jej sympaticky a chce ma za kamarata, tak by mi to vadilo menej
je mi u prdele, ci budes cakat kym ta oslovim a zozierat sa tuzbou, alebo sa vydas na lov. Je celkom zabavne byt loveny, vzhladom na to, ze si zeny rady myslia, ze su o krok vpred a vedu muzskeho tam, kde ho chcu mat
@kail91 ja neviem chodiť v tých ženských hrách a ani sa nevyznám v mužskom svete, možno preto som 4rok single a každý vzťah, ktorý som mala som "bola zbalená",len ma zaujímalo ako to vidíte a či sú aj chlapi hanbliví .)
@silanova tak na to je ľahká odpoveď - sú hanbliví a určite nebudú naštvaní, keď ich bude dievča baliť, ja som single od malička a mám to v p..., veď nech
@silanova Áno, že som ja nebol ten prvý. Zdalo by sa mi to možno trocha neprirodzené. Čo ja viem ? Nemám v tomto nejaký jednotný názor. Ale určite by som sa vedel nad takou tou maličkosťou povzniesť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nech ide normalne za chlapikom