Viem že existujú nejaké stránky typu pokec kde chodia ľudia z celého sveta a môžem tam spoznať ľudí z rôznich krajín a kultúr. Poradily by ste my nejakú takú stránku?
ja odporúčam omegle.com. Každopádne video chat nezapínaj. Inak v pohode, ja som tam spoznala týpka s ktorým si dopisujem už mesiac a len čakám, kedy bude zas online
stickam pokial si dievča priprav sa na to že väčšina len bude chcieť vedieť odkial si a či máš chalana.... a budú sa na tebe ukájať a často aj chcieť ukázať....lenže na tej stránke nemôžu tak budú pýtať skype
ale odtal čo som si tam písala z x luďmi si píšem len s jedným arabom z francúzska po anglicky a sním sa dá povyprávať...
jasné a ešte jednému chorvátovi čítam svoje poviedky a on mi potom po anglicky prerozpráva obsah ktorý rozumel v slovenčine
ale priprav sa na to že tam sa dá normálne baviť len tak z zo 100 ludí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
najvacsia zoznamka na svete
ale to je len pre vyvolených
ale odtal čo som si tam písala z x luďmi si píšem len s jedným arabom z francúzska po anglicky a sním sa dá povyprávať...
jasné a ešte jednému chorvátovi čítam svoje poviedky a on mi potom po anglicky prerozpráva obsah ktorý rozumel v slovenčine
ale priprav sa na to že tam sa dá normálne baviť len tak z zo 100 ludí