Áno ! Presne tu v tejto téme sa môžeš spýtať " Kto chce so mnou chodiť ? " A aby to malo úroveň aspoň ako na pokeci tak napíš akého partnera hľadáš. Opíš svojho princa/princeznú. Vek,farba očí, vlasov,kože ( nič rasistické) atď . Prípadne si otaguj birdz
musí mať najmenej 3 metre, zelenú farbu kože (prípadne aj filajovú), oči minimálne také, že keď sa na mňa pozrie, budem mať v bruchu stádo motýľov, ofc záleží hlavne na povahe, výzorom mi musí iba ladiť ku kabelke.
vyzor: nejako extremne nezalezi, nesmie byt prilis tucna, prilis vymalovana a mam slabost na rysavky (ale nie je to podmienka)
vlastnosti: optimizmus, uprimnost, mat rada prirodu, cestovanie, zvedava, nemala by fajcit a byt sprosta ako tago, a ak rada cita je to len vyhoda, a mam zle skusenosti s ortodoxnymi veriacimi, ale na vierovyznani tiez prilis nezalezi
mne stačý, keď bude mocne seksy!nie seriozne,oholený blonďák bez brady s ultra krátkymi vlasmi ,oblečený ako z módneho časopisu a vyžehlený ako zo škatuľky.mal by počúvať techno a house. a kniha ktorú prvý a posledný krát čítal by mohla byť smelý zajko v Afrike.mal by pluť na zem a hovoriť štýlom "do pi ,že som sa ja do pi na to do pi nevypi lebo vsetko je aj tak v pi "a nech rozmýšľa viac penisom ako hlavou.
Taaak vysoký, vypracovaný "veľký", tvrdé črty, ideálne dohola alebo úplne krátke vlasy.. oči to je jedno. Starší a hlavne šarmantný, inteligentný, zvery milujúci chlap, ktorý si nenechá skákať po hlave a však nie je arogantný psychotický (prípadne aj workoholický) despota.
mala by to byt zena krajsia nez ruza, jemnejsia ako hodvab a nadrzanejsia ako ja...samozrejme bruneta, 160 cm, zelenomodre oci, plne pery, prsia pevne, akurat do ruky, zadocek okruhly, chutny, pevny, osi driek, bez chlpov, trosku moze byt nad genitaliami, aby som vedel, ze deflorujem zenu, a nie dievca...co sa tyka charakteru no, hlavne nech je verna, empaticka, zenska, jemna, povolna iba pre mna, inteligentna, mudra, vtipna, nie vzdy vazna, ale aj aby sa s nou dali preberat filozoficke temy, sem-tam detinska, poslusna...dalej musi dobre varit, vediet upratovat, robit najlepsiu fajku vo vesmire a takisto sa musi smiat na mojich vtipoch....ale taka tu na birdzi nie je..skoda
ja by som chcela chlapa, ktorý bude voňať a bude ma ľúbiť! a bude mi hladkať brúško, keď menštruujem. a bude vedieť, čo ľúbim jesť a hockedy mi to donesie a uvarí mi brokolicovú omáčku! a bude so mnou chodiť na nočné prechádzky. a umývať mi chrbátik .a bude so mnou na silvestra ležať v posteli a pozerať silvestrovský program a piť! a bude iba môj!
Mal by byť malý, čierny, po bokoch strieborný(ale nie pravé striebro), dotykový, inteligentný, mal by mať veľa funkcíí najmä na hry, mala by sa na ňom dobre počúvať hudba. .... Pokiaľ niekto našiel tento mobil s takýmito funkcia a vzhľadom, tak prosím vrátiť!!
aspoň trochu starší odo mňa by mal byť inteligentný, spoločenský a aby sme sa mali radi. A mohol by byť vysoký a mať primerané svaly, čierne vlasy, tmavú pleť aj oči. Pekné ruky a slušnosť nie sú tiež na zahodenie A určite nesmie fajčiť, byť typu "som najväčší BOSS" a drogovať!
@Por ňák ! Ma neser, To máš tak,keď chceš ty,nechce ona. Keď nechceš ty,chce ona Teda,ona nechcela,síce máš desne sexi svaly ale nemáš rozum,tmavé vlasy a si bledší ako ja! dobre,nie si,to by už čo bolo ale aj tak nemáš tmavé vlasy
hľadám dievča/chlapca od 1-4ročníka zš (ak si piatak a moc chceš tak sa pridaj), ktorý bude so mnou chodiť do klubu a v lete do tábora. budeme sa spolu hrať futbal, kresliť si, opekať špekačky a podobne
@sadistrom hm vies no ked @smartboy sa takto rozhodol,tak bud mi nieoc nakresli aj ty a rozhdonem sa alebo si teda vyberiem jeho a taková láska to byla strome !
Ja hľadám mladunku slečnu -vek:14-15-16;vlasy:nezáleží,oči:nezáleží...postava nemusí byť chuda,t.j. ani ja nemám tehličky (heh) ...hm..ďalej úprimnosť,nižšia naivita,zdravé sebavedomko a...das ist alles.... niekto skratka ako @marleymt spojená s @Kamen1zde
mam rada taketo nezvycajne fora, a rada by som sa zapojilo avsak privela ludi mi povedalo ze som divna takze je naozaj miziva sanca ze sa na birdzi,pripadne v realnom svete najde niekto taky... ale aj tak to sem napisem
vek- zhruba moj rovestnik, 14-17
vyzor- nezalezi mi na vyzore ak sme ,,spriaznene duse´´
povaha- IQ aspon 110 , nepouziva nadavky ako do pi*i,k*kot atd., aspon trosku zmysel pre humor /teda vediet sa zasmiat aj na sebe ,nie len na inych/,a urcite nefajcit a nepit alkohol /na oslave prilezitostne ano,ale nie ist sa kazdy piatok ,,rozbit´´/
Co sa tyka vyzoru nemam zıadne zvlastne podmıenky, hlavne nech sa o seba stara.
A po psychıckej stranke nech je vyrovnany, je s nım sranda a hlavne nech nıe je domased. A nech ma ma rad a aj to vıe dat najavo A mohol by sa venovat nejakemu umenıu, to ma prıtahuje
Postava: žiadna vychrtlina (keďže ani ja nie som žiadny svalovec, heh), väčší zadok a poprsie sú len vítané
Vlastnosti: ženskosť, jemnosť (žena ktorú treba ochraňovať - skrátka aby som mal pocit že ma aj potrebuje), môžte byť aj mierne žiarlivá (keď ju budem mať, tak načo sa za inými budem obzerať ) zmysel pre humor, podobné záľuby (ako je napr. aj chodenie do divadla a kina, na rôzne kultúrne podujatia, okrem toho samozrejme podobná hudba (od Dana Landu cez HS, Desmod, PSY, Nightcore..... Skrátka taký mix), ak by obľubovala pasívne športovanie pri TV a plus za hranie PC hier a ďalšie (pri záujme doplním )
Obrovský plus ak by sa zaujímala o politiku a dianie vo svete, a kľúčom k môjmu srdcu by bolo keby sme boli rovnakých názorov na veci, ale nie nevyhnutne
Som ochotny sa jej prispôsobiť, ale pár veci je pre mňa posvätných a ktoré nie som ochotný meniť:
1. Politická orientácia (marxista až komunista)
2. Vierovyznanie (ateista)
3. Športový klub (Slovan BA - či futbal alebo hokej)
kedze som si dal pred rokom zavazok, ze s NIKYM z B. uz nebudem chodit (a snazim sa to dodrzat), tak by asi moje poziadavky nemalo moc zmysel sem pisat
výrazné kľúčne kosti, výrazný ohryzok, zaujímavá farba očí, úsmev musí byť taký že ma zaujme, nemôžem sa s ním nudiť a stále musím mať posit, že ešte nie je kompletne odhalený. jazvy, pehy a znamenka mám tiež rada.
tak asi niekto komu sa bude páčiť moja šibnutosť a zvláštny zmysel pre humor,komu sa budem páčiť celučičká ja a ja,a drogy by brať nemusel ale može,čo už no,a pačia sa mi ti taki starsi chlapci so strniskom
vlasy: idealne tak do 50 dlhe a nech sa s nimi da chleba natriet
postava: tvarovana do hrusky, alebo dobre rozlozeneho tulivaku, zapletene vrkoce pod pazuchami, prsia v tvare visiacich bananov ma neskutocne vzrusuju a nie je nic lepsie ako si pred sexom vyskusat pre lepsiu dostupnost novy krovinorez z hornbachu. nech ma pokozku ako reklama na cement a zuby umele ako prsia nicki minaj ( mam rad to mlaskanie )
povaha: najlepsie pseudointelektualna hippie hipsterka s punkovymi sklonmi, ktora pocuva death metal ambient kombinovany s countri pri ktorom medituje naha na skrupinach od vajicok, zaujima sa o casticovu fyziku a kvantove mechanizmy s ktorych vie robit skvele vtipy pri tom ako naha vari biostravu len zlozenu z obilnych klickov a jej krasny pomarancovy zadok co si este pamata prvu svetovu jej pri tom robi fluktuacie pokozky
Tak no výška aspon do 175 mensia nez 160 nie farba vlasov hocjaka
Milá , inteligentná , čo nechlasce nedroguje chudá ale moze byt aj trošilinku pri sebe , pekná , čo chodi do fitka alebo robí nejaký šport vek 15-18 a nech je z BA alebo Nitry
som uprimna,nezna,citliva(nie prehnane), empaticka, nefeministicka, mam rada prirodu, sport(akykolvek- futbal rada hram, ale nerada pozeram,ale ma basketbal sa pozriem rada),
nech nezaostávam v ľavej strane z pravého uhla morky s bravčovým džemom
Tak vek :17,18,19 alebo 20
a ďalej:nech je normálny,má rád hudbu,prírodu,nech je občas šialený a taký aký je on sám ...,niekedy slušný,nech má zmysel pre humor,a nech máme aj niečo spoločné .
dúfam že nie som až tak náročná z horného ľavého uhla ...(potom tsku ak sa nájdeš)
je relativny, ale neviem ako inac by som to napisal, nemam ziadne vymedzene kriteria tak nesmie byt tlsta (brucho) , a nesmie mat nad 176 cm ...a musi byt pekna
Nad 180cm, nech nie som vyššia ako on, keď si dám opätky
Južanský typ,pekné hnedé oči a tmavé vlasy, olivová pleť
Príjemne vypracovaný, nemusí byť kulturista, ale nech mu tam nejaký ten svalík vidno
Pekný chrbát a ramená. Od prírody.
Realita?
Výška ostáva, ináč pleť je jedno aký odtieň, len nech je to árijec. Oči - je jedno akej sú farby, nech sú pekné. Pekné = olemované tmavými mihalnicami. Vlasy sú mi tiež jedno, ale mám rada od orieškovohnedej po čiernu, blond nemusím. Postava - všetko okrem vypapaného McDonaldom, pavúčika s pivným bruchom, celkového slíža a prehnaného kulturistu. A neobľubujem ani dlhé vlasy, ale keď to kompenzuje povahou, skoro všetko z tohoto je vlastne nepodstatné Dready fakt nemusím. Piercingy a tetovania - ak sú vkusné, je to plus
Povaha?
Musí ma vedieť rozosmiať. To je dôležité. Byť slušne vychovaný, inteligentný, cčítaný - to je plus. Ale ak by bol až príliš a hlavne vo veciach, ktoré mňa nezaujímajú alebo som si o nich nečítala, asi by som sa pri ňom cítila hlúpo Musí ma vedieť ma prijať takú, aká som. Musí sa so mnou vedieť dobre porozprávať, o hocičom - od filozofovania nad absolútne nereálnymi kravinami až po situácie vo svete. Musí ho zaujímať môj názor a musí ma brať ako rovnocenného partnera. Nemal by byť prehnane sebakritický ani namyslený, zdravé sebavedomie je super. Musí mať koníčky (len nie iba PC, preboha!) ideálne by bolo, keby boli zhodné s mojimi. Musí mať rád hudbu. Ideálne aj na niečo hrať.
Šarm a charizma sú veľké plus. Bolo by super ,ak by si vážil ženy, a bol by gentleman. A keby ovládal gramatiku.
A najviac super by bolo, keby sa tu našiel taký, ktorý oplýva hlavne tými povahovými vlastnosťami a stačilo by mu si popísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
161 komentov
Starší ( keď už nič,tak aspoň o rok )
tmavé vlasy
tmavé oči
a nech je " opálenejší " ako ja O___O
ideálne by bolo keby to bol @schizoofrenik
niekoho kto váži najviac 80 kg
ma aspoň krátke vlasy a nie je vyholená na hlave
a nech je vtipná, úprimná a .... viesa zabávať
a tak
*haNbiť
A nepotrpím si na princov, stačí akýkoľvek šľachtický titul.
vlasy: to je jedno
oči: to je jedno (najlepšie bledomodré)
koža: to je jedno
Nech je hlavne šarmantný.
vyzor: nejako extremne nezalezi, nesmie byt prilis tucna, prilis vymalovana a mam slabost na rysavky (ale nie je to podmienka)
vlastnosti: optimizmus, uprimnost, mat rada prirodu, cestovanie, zvedava, nemala by fajcit a byt sprosta ako tago, a ak rada cita je to len vyhoda, a mam zle skusenosti s ortodoxnymi veriacimi, ale na vierovyznani tiez prilis nezalezi
dufam, ze nie som prilis narocny :p
modré oči
hnedé vlasy
svetlá pokožka (svetlejšia než ja, ideálne!)
175-180cm
milý, chytrý, zábavný, tolerantný, a vlastne načo to tu píšem, keď takého mám?
@cupcake007 mužského pohlavia, vekovo nad trestnou hranicou, som zabudla dodať
Proste ten MOJ!
hnedé vlasy (dlhé ideálne,rovné)
priemerná postava-kvalitný zadok
totálne šialená,slečna ktorá sa vie zabávať ALE NESMIE FAJČIŤ !!!!
a samozrejme biela
vysoký
inteligentný, môže byť aj totálny nerd
seriózny
nech nie je holohlavý, okuliare su vítaným doplnkom
nech sa zaujíma o hudbu. (o normálnu hudbu)
a nech ma má rád takú aká som
hahahhihí, už takého mám
hľadám kladivo, zn. ťažké
brunetka s hnedými očami
170 cm +
Musí ma pritahovat duševne aj fyzicky
Ono,už takú holku poznám,ktorá spĺňa kritériá,len nemá záujem
@Laurikaaa
straší
chápem, že to je preklep, ale pekne to vyšlo
vlasi:to je jedno
od 12 po 15 rokov
mily, pravdumluvny,fesak
vypracovane telo ak nie tak nevadi
Budeme manželia?
to mi staci
oči: zelené
koža: hlavne potetovaná
uši: roztiahnuté
inteligentný, vtipný, hlavne výrečný, tolerantný, nech sa vie správať k babe
Hnedé alebo čierne vlasy , oči akákoľvek ale modré a sivé su TOP ,, vek 19-25...
a mal by byť : nie príliš žiarlivý len tak jemne-milo, so zmyslom pre humor , mily ....aa hlavne by ma mal véľmi silno ľúbiť
@tomias a mnoho dalsich
vek- zhruba moj rovestnik, 14-17
vyzor- nezalezi mi na vyzore ak sme ,,spriaznene duse´´
povaha- IQ aspon 110 , nepouziva nadavky ako do pi*i,k*kot atd., aspon trosku zmysel pre humor /teda vediet sa zasmiat aj na sebe ,nie len na inych/,a urcite nefajcit a nepit alkohol /na oslave prilezitostne ano,ale nie ist sa kazdy piatok ,,rozbit´´/
a myslim ze to su take najhlavnejsie veci
A po psychıckej stranke nech je vyrovnany, je s nım sranda a hlavne nech nıe je domased. A nech ma ma rad a aj to vıe dat najavo A mohol by sa venovat nejakemu umenıu, to ma prıtahuje
Vek:18-25
Vlasy: hnede tmavsie dlhsie (mierne kucerave idealne)
Oci: tmavsie, ideal hnede
Vyska: 165-175cm
Ostatna vybava: hlavne nech ma daco aj v hlave
ps.: nehladam, ja som taku nasiel uz skoro pred 5 rokmi
Vek: 16 - 21
Postava: žiadna vychrtlina (keďže ani ja nie som žiadny svalovec, heh), väčší zadok a poprsie sú len vítané
Vlastnosti: ženskosť, jemnosť (žena ktorú treba ochraňovať - skrátka aby som mal pocit že ma aj potrebuje), môžte byť aj mierne žiarlivá (keď ju budem mať, tak načo sa za inými budem obzerať ) zmysel pre humor, podobné záľuby (ako je napr. aj chodenie do divadla a kina, na rôzne kultúrne podujatia, okrem toho samozrejme podobná hudba (od Dana Landu cez HS, Desmod, PSY, Nightcore..... Skrátka taký mix), ak by obľubovala pasívne športovanie pri TV a plus za hranie PC hier a ďalšie (pri záujme doplním )
príležitostné pitie alkoholu nevadí, fajčenie áno...........
Obrovský plus ak by sa zaujímala o politiku a dianie vo svete, a kľúčom k môjmu srdcu by bolo keby sme boli rovnakých názorov na veci, ale nie nevyhnutne
Som ochotny sa jej prispôsobiť, ale pár veci je pre mňa posvätných a ktoré nie som ochotný meniť:
1. Politická orientácia (marxista až komunista)
2. Vierovyznanie (ateista)
3. Športový klub (Slovan BA - či futbal alebo hokej)
Všetko. Ak niekto má záujem, napíšte TS
Postava: chudšia
Milá a rozumná
( Nenáročnosť sama )
veľa 12-15ročných chlapcov má vypracované telo
no stačilo by mi aby nebol človek... mimozemšťan... pre upresnenie... timelord
alebo fiktívna postava Owena Harpera
ak tu takí sú, ozvite sa mi
zn. čakám
:3
inak ...
vek: 60-70
oci: minimalne jeden zakal
vlasy: idealne tak do 50 dlhe a nech sa s nimi da chleba natriet
postava: tvarovana do hrusky, alebo dobre rozlozeneho tulivaku, zapletene vrkoce pod pazuchami, prsia v tvare visiacich bananov ma neskutocne vzrusuju a nie je nic lepsie ako si pred sexom vyskusat pre lepsiu dostupnost novy krovinorez z hornbachu. nech ma pokozku ako reklama na cement a zuby umele ako prsia nicki minaj ( mam rad to mlaskanie )
povaha: najlepsie pseudointelektualna hippie hipsterka s punkovymi sklonmi, ktora pocuva death metal ambient kombinovany s countri pri ktorom medituje naha na skrupinach od vajicok, zaujima sa o casticovu fyziku a kvantove mechanizmy s ktorych vie robit skvele vtipy pri tom ako naha vari biostravu len zlozenu z obilnych klickov a jej krasny pomarancovy zadok co si este pamata prvu svetovu jej pri tom robi fluktuacie pokozky
to stačí
» i0.kym-cdn.com/photos/images/n...
stačilo by
Milá , inteligentná , čo nechlasce nedroguje chudá ale moze byt aj trošilinku pri sebe , pekná , čo chodi do fitka alebo robí nejaký šport vek 15-18 a nech je z BA alebo Nitry
Žiadne sexstretká, len prasistické TSky mi stačia na začiatok.
So, NEHANBI SA A NAPÍŠ.
ziadne cigarety,alkohol,drogy,hrube nadavky
uprimny,sktomny,pritazlivy(pre mna)dusevne aj fyzicky
jednoducho-hladam druhu cast kridel, aby som spolu s nim mohla vzietnut do nebies (vyznieva to romanticky )
+ mohol by trosku ovladat gramatiku, ale keby sa vedel pohrat so slovickami, vitam
Velmi mala percentualna uspesnost, ale snad este 'slusnaci' jestvuju
(ani neviem na co to sem davam,..............
aha, nemozem zaspat)
Ja - oci -zelenomodre
vlasy- dlhe rovne, tmava gastanova farba
znamienko na tvari pod okom
168 cm, stihla postava, dlhe ruky aj nohy,
som uprimna,nezna,citliva(nie prehnane), empaticka, nefeministicka, mam rada prirodu, sport(akykolvek- futbal rada hram, ale nerada pozeram,ale ma basketbal sa pozriem rada),
so mnou?
Tak vek :17,18,19 alebo 20
a ďalej:nech je normálny,má rád hudbu,prírodu,nech je občas šialený a taký aký je on sám ...,niekedy slušný,nech má zmysel pre humor,a nech máme aj niečo spoločné .
dúfam že nie som až tak náročná z horného ľavého uhla ...(potom tsku ak sa nájdeš)
Jedine 2 poziadavky : musi byt pekna a beloska.
P.S. Mam 19.
blond alebo hnedovlaska hnede oči do 172cm do 60 kg napíš mi zlato
som z RK
vysoký
hnedé oči sú len plus, takisto aj hudobný sluch
netagujem, aj tak je to jedno
» www.gtspirit.com/2011/08/28/supe...
je relativny, ale neviem ako inac by som to napisal, nemam ziadne vymedzene kriteria tak nesmie byt tlsta (brucho) , a nesmie mat nad 176 cm ...a musi byt pekna
Oči: hocijake
Vyška: asi 184 cm až viac
Dobra povaha nie namysleny,je jedno jak sa oblieka,nie tučny a dalej poviem len cez ts-ky
Ideál?
Nad 180cm, nech nie som vyššia ako on, keď si dám opätky
Južanský typ,pekné hnedé oči a tmavé vlasy, olivová pleť
Príjemne vypracovaný, nemusí byť kulturista, ale nech mu tam nejaký ten svalík vidno
Pekný chrbát a ramená. Od prírody.
Realita?
Výška ostáva, ináč pleť je jedno aký odtieň, len nech je to árijec. Oči - je jedno akej sú farby, nech sú pekné. Pekné = olemované tmavými mihalnicami. Vlasy sú mi tiež jedno, ale mám rada od orieškovohnedej po čiernu, blond nemusím. Postava - všetko okrem vypapaného McDonaldom, pavúčika s pivným bruchom, celkového slíža a prehnaného kulturistu. A neobľubujem ani dlhé vlasy, ale keď to kompenzuje povahou, skoro všetko z tohoto je vlastne nepodstatné Dready fakt nemusím. Piercingy a tetovania - ak sú vkusné, je to plus
Povaha?
Musí ma vedieť rozosmiať. To je dôležité. Byť slušne vychovaný, inteligentný, cčítaný - to je plus. Ale ak by bol až príliš a hlavne vo veciach, ktoré mňa nezaujímajú alebo som si o nich nečítala, asi by som sa pri ňom cítila hlúpo Musí ma vedieť ma prijať takú, aká som. Musí sa so mnou vedieť dobre porozprávať, o hocičom - od filozofovania nad absolútne nereálnymi kravinami až po situácie vo svete. Musí ho zaujímať môj názor a musí ma brať ako rovnocenného partnera. Nemal by byť prehnane sebakritický ani namyslený, zdravé sebavedomie je super. Musí mať koníčky (len nie iba PC, preboha!) ideálne by bolo, keby boli zhodné s mojimi. Musí mať rád hudbu. Ideálne aj na niečo hrať.
Šarm a charizma sú veľké plus. Bolo by super ,ak by si vážil ženy, a bol by gentleman. A keby ovládal gramatiku.
A najviac super by bolo, keby sa tu našiel taký, ktorý oplýva hlavne tými povahovými vlastnosťami a stačilo by mu si popísať
Zn.: Vydatá A svojho princa mám doma.
Ale tak dala si to tam k zaveru, tak mlcim
To mas vazne 22 a uz si ako v stave manzelskom?!