ja mám dost velký porblém stímto pretože vyzerám mladsšie jak som všetci mi to hovoria budem mat 22 a ludia sa ma pítaju či som mal aspon 17 ked idem na pivo jako a zase na druhej strane psychicky si pripádám už starší už ma dávno nebaví behat ožratí po baroch a zábavách ti ludia čo tam chodia su výzorom starší ako ja ale ja ich vidím ako deti je to fakt dost komplikované ...tak neviem kde si mám nájst dievča .....
@chlorofyl ja mám asi také skúsenosti že ludia odpovedajú jedním slovom čo slovom to som prehnal smajlíkami aj nato este polhodinu treba počkat a ked aj tam nájdem nejakú babu sktorov sa dá normálne rozprávat tak jak ju pozvem na rande sa zlakne a už neodpíše ...
@chlorofyl ja sa nato asi proste vykaslem a hotovo sak to nemá význam načo sa zbitočne nervovat pojdem si pekne usporiadat život a potom možno raz na niekho narazím jak sa hovorí
@laurikaaa wtf are you fucking kidding me ? ok if you have so big problem with my slovak writing i will write it in english specially 4 you there are not fucking čťšľýáíýá this really dont have a sense so pls dont care about it lol.
prečo mi ludia toto robia ? ja to nechápem toto ma vie zabit akože nijako som ta nechcel urazit ja len nechápem čo ta na tom tak strašne bere....šak to je uplne nepodstatná vec šak mi rozumieš nie ? možno niekde robím chybi ale človek nieje tupý tvor aby si nedal 2plus 2 dohromady a fakt nemám čas rozmýšlat nad každým i/y v slove ktoré píšem ja som to pravidlo nevymislel ja to nepotrebujem prosím vás na toto som fakt moc alergický nerobte mi to už NIKDY !!!
Nohemoala som ueirvť že som nmáornle rzomaeula tmou,čo som čaítala.Na Cmabrigde Uinervtisy zsiilti,že nzelážeí na tom v aokm prdoaí sú psíenmá v sovle,hanlve aby pvré a pseolndé bloo na srpváonm meitse. Peroč? Perožte ľduksý moozk nčetía kždaé psíenmo smasoatňte,ale sovle ako cleé dokonca ani písmenká nemusíte mat na správnom mieste tak prečo ?
@laurikaaa inteligetná žena ? a to si ako ti ? a ver že si prvá ktorá mala stímto problém a ani by som takú nechcel takže svoju gramatiku zlepsovat nebudem radšej zlepším angličtinu
@laurikaaa akoze mas nejaky problem ? Co som ti spravil? Ako kludne poxte seci domna uz sa na to tessim pretoze na svete je slovenska gramatila akoze care aboit it v top 10ne
@dantex nechcem tu stále spamovať ak chceš napíš tsku -.- netvrdím že naša gramatika je neviem ako dôležitá alebo čo... mám u riti čo a jak... zaujímajú ma tiež iné veci než slovenčina, ale príde mi fakt vhodné aby ju obyvateľ našej republiky vedel -.-
vynimocne v niecom suhlasim s @laurikaaa (nic v zlom)
ja som na pokeci stravila dost casu a nereagovala som, ked mi niekto napisal ,,ti" namiesto ,,ty" napr. Clovek denno denne precita kvantum viet a clankov a neviem coho, nemusi to ani vyhladavat, je tym obklopeny.. A pokial nema na to papier, je to hanba, aby nevedel zaklady nasej gramatiky,. Nehovorim o slovach neviem akych zlozitych, mat aspon aky-taky zaklad.
Baba, ktora gramatiku vie a ty jej v prvych troch vetach spravis osem chyb, si pomysli svoje. Nezabranis tomu, proste je to prvy dojem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale aj sa rada pozriem ake ... stretko.sk co viem a twoo. badoo mozno
Myslím že keď človek vie kde hľadať, tak sa dá...
hej najde sa
Prihlás sa na kurz gramatiky/slovenčiny alebo nejaké doučovanie slovenčiny pomôže ti to a nájdeš si ženskú,možno -.-
thanks
A čo ti ešte poviem,možno bol fakt problém práve tvoj pravopis
Vrana k vrane sadá... Debilíňo k debilíňovi a potom sa čuduj,že sa ti tam ani jedna nepozdávala
Podľa mňa inteligentná žena nechce tupého chlapa...
PS : nezabudni ma teraz dodrbkať všemožnými spôsobmi
Drž sa,len... ako som postrehla,asi nie som prvá,ktorá ti to vyčíta
ja som na pokeci stravila dost casu a nereagovala som, ked mi niekto napisal ,,ti" namiesto ,,ty" napr. Clovek denno denne precita kvantum viet a clankov a neviem coho, nemusi to ani vyhladavat, je tym obklopeny.. A pokial nema na to papier, je to hanba, aby nevedel zaklady nasej gramatiky,. Nehovorim o slovach neviem akych zlozitych, mat aspon aky-taky zaklad.
Baba, ktora gramatiku vie a ty jej v prvych troch vetach spravis osem chyb, si pomysli svoje. Nezabranis tomu, proste je to prvy dojem.