Stalo sa vám niekedy, že vás zradila "najlepšia kamoška" alebo "kamoš" ?? Ak hej tak ako?? A odpustili ste im to, alebo tým sa vaše kamarátstvo skončilo? Mne sa to práve stalo a vôbec neviem čo mám robiť
Nie je kamarátstvo, ktoré by neprešlo úskaliami. Tie sú vždy rozhodujúce v otázke, či to bolo ozajstné kamarátstvo alebo nie. A nabúraná dôvera je tiež veľkou skúškou. Záleží na oboch stranách, ako sa k tomu postavia. Bolo by správne dať druhú šancu, keď vidíš, že na druhej strane je snaha, keď ju nevidíš, tak to kamarátstvo ani nebolo...
NO hej stalo... a prednedávnom .. no to záleží od situácie,, a čo sa niečo skončilo ani sama neviem povedať,. proste to neriešim,, nemám prečo .. viem, že ja nie som na vine... a už som to aj dotyčnej osobe párkrát povedala, že nie som na rade... Dosť ma to sklamalo ale dnes mi je to v podstate už jedno ..
ja si myslím že záleží aj od toho..čo sprawila ta kamoška,,alebo kamoš...ako ťa zradila....
mna tiež weľa krát zradili kamoši,kamošky...a skončilo to tak,že bud som w nich úplne stratila doweru..( a to bol už ich problem ) alebo sme možno wychadzali spolu menej ako pred tym..ale určite to nerieš weľkým hnewom..lebo tak sa nikdy na swete nič nezriešilo..sú aj horšie weci..a wšetko sa dá wyswetliť..skús ju/ho poprosiť aby ti to wyswetlil/a a od toho sa odwinieš..Možno že tak zistíš že to nebol ten prawý kamarát/ka..Ale neber to tragicky..takých sklamaní ešte zažiješ určie (aj ked ti to neprajem)..ale..člowek w žiwote má iba máličko oprawdowých kamarátow...tak to je... ..ale zas RADšEJ MAJ JEDNéHO SKUTOčNéHO KAMARáTA AKO TISíC FALOšNýCH TVáRI DOOKOLA...
áno...raz sa mi to zdalo, ale veľmi dávno...zrada je jedna z najhorších vecí, čo sa môžu stať, strašne zlý pocit mám...ako keby ma bodli do brušnej dutiny a vybrali mi z nej všetky orgány...
nestalo...možno také tie detské zrady keď som mala ako menšia niekolko rokov najlepšiu kamarátku od škôlky,ktorú dnes už radšej ani nepozdravím a obchádzam keď vidím na blízku...
Stalo sa mi to... Mala som to dievča naozaj veľmi rada, dala by som za ňu ruku do ohňa, bol to pre mňa jeden z najdôležitejších ľudí na svete... Nanešťastie dotyčná si to nevážila... Prišla som na to dosť neskoro a naozaj mi to bolo ľúto, ešte doteraz to občas zabolí, ale život ide ďalej a snažila som sa cez to preniesť a našťastie mám aj iných priateľov... Ak ťa niekto dokáže podkopnúť aj napriek tomu, že ty by si to jemu nikdy neurobil, pravdepodobne ti za to nestojí a vaše kamarátstvo je asi z tvojej strany preceňované
Stalo sa mi, že jeden môj vtedy chlapec, bol vtedy môj úplne najlepší kamarát, a myslel si, že som ho zradila, pričom ja som ho nezradila! Proste bol na mňa úplne hrozný, v ten večer sa to skončilo... A pritom to možno aj malo perspektívu : ) Nevadí... Ale ten pocit, že bol schopný veriť, že by som mu niečo také spravilo, ma ešte veľmi dlho bolel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mna tiež weľa krát zradili kamoši,kamošky...a skončilo to tak,že bud som w nich úplne stratila doweru..( a to bol už ich problem ) alebo sme možno wychadzali spolu menej ako pred tym..ale určite to nerieš weľkým hnewom..lebo tak sa nikdy na swete nič nezriešilo..sú aj horšie weci..a wšetko sa dá wyswetliť..skús ju/ho poprosiť aby ti to wyswetlil/a a od toho sa odwinieš..Možno že tak zistíš že to nebol ten prawý kamarát/ka..Ale neber to tragicky..takých sklamaní ešte zažiješ určie (aj ked ti to neprajem)..ale..člowek w žiwote má iba máličko oprawdowých kamarátow...tak to je... ..ale zas RADšEJ MAJ JEDNéHO SKUTOčNéHO KAMARáTA AKO TISíC FALOšNýCH TVáRI DOOKOLA...