nie nemyslim to v tom zmysle ze ste nieco s nejakym ucitelom mali a on vas podviedol ani nic v takom zmysle kedze sa blizi polrocne vysvedcko tak by ma zaujimalo ci vam nejaky ucitel/ka dali horsiu znamku ako ste si zasluzili(pozor!budte objektivni a
zradila ma moja triedna, vlastne ona zradila nás všetkých. Vzala si na strednej prvákov, bola im skvelou triednou a potom sa rozhodla, že prejde na inú školu. Nás nechala na pospas hnusnej potvore, ktorá nám bola triedna nasledujúce 3 roky, z ktorých asi 2,5 sme sa nenávideli...
Toľko o zrade
no tak kedze musim byt objektivna, sklamala som samu seba, lebo som si nenapisala esej na dejak a mohla som mat jednotku namiesto toho tam teraz mam uzavretu dvojku s 83% a 85 je jednotka takze tak...
ale vykompenzuje mi to SVS, z ktoreho teraz pisem dalsi referat, aby som mohla mat za 1
To teda! Hajzel profák mi dal 4, pričom mi pôvodne chcel dať 2 a vychádza mi iba 3, lebo som vraj nedoniesla nejaké fotky načas, ale on mi nepovedal, že KEDY to mám doniesť, ale povedal, že mám ešte niečo nafotiť, aby mi niečo vybral. A to preto, že bol nasratý, lebo mu vykradli auto, tak sme to schytali my.
no viem o niektorych co im dali ale mne ne len ked som bola chora na konci novembra a dosla som do skoly hned mi zle znamky davali..aspon mi dali teraz sancu si ich opravit
@5 presne aj my az od 90..je to krute..ale dens som skoro odpadla..lebo geo som si z 77 percent opravila tesom na 82..to som sa mala ze budem mat tesne trojku..a uz taka spokojna ze joo vytiahla som na dvojku a ucitelka zacne..noo tak ty..chybs ti sice 8 percent do jednotky ale vidim ze tomu rozumies si aktivna tak mas jednotku..a ja kukaaam, cela trieda kukaa ale som fakt rada..takze nie vsetci ucitelia predsa len zradzaju..no nasa chemikarka ano!
cawesik.. to neni ze by ma zradil ale vam nieco nepisem o jednom ucitelovi. je strasny uchil ci ta ked baba odpoveda a ma mini suknu a tricko z vystrihom ta da hned jednotku.ta nemam rada ked si ucitel obluby 1 ziaka a celi cas iba on...noo to je asi vsetko a ked chce dakto pokecat ta nech sa ozve..
cawesik.. to neni ze by ma zradil ale vam nieco nepisem o jednom ucitelovi. je strasny uchil ci ta ked baba odpoveda a ma mini suknu a tricko z vystrihom ta da hned jednotku.ta nemam rada ked si ucitel obluby 1 ziaka a celi cas iba na nho a poznam ucitelku ze mi neveri ze sa ucim a si o mne mysli ze opisujem..noo to je asi vsetko a ked chce dakto pokecat ta nech sa ozve..
mohla som mať SAME jednotky ale slovencinarka mi dala 2 ,lebo som tam mala znamky ze 1 1 1 1 2 4 2 ..blby diktat..ach,,ale tak co uz no mozem si za to sama....ale aj ona,lebo to neoznamila dopredu
no neviem..kedze tento tyzden cely chybam--) nie mojou vinou a chbaku mi dopisat nejake pisomky, uvidim ako sa to poriesi..aj ked najviac ma hneva geografia, kedze tam ma 1,3 a mala som idts odpovedat, ale kedze som chora da mi 5..a to mi uz vychadza 3ka..aj ked dobre vie, ze by som odpovedala na 1..
mno na mne sedí jedna učitelka a minulý rok mi nezapísala 3 jednotky a vdaka tomu mi vychádzala dvojka je hnusná a nespravila to len mne....a u nás na škole sú taký čo majú oblúbeného jedného žiaka mno hrúúúza totok :-!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Toľko o zrade
ale vykompenzuje mi to SVS, z ktoreho teraz pisem dalsi referat, aby som mohla mat za 1
povedal ze ked nedonesiem dnes zvysne pauzaky (schemy) tak mi da 3
nedoniesol som a dal mi 1