podla mna na tom nie je nič zlé. Rob ako uznáš za vhdoné. Poznám dve baby čo majú frajerov 30+ a ešte k tomu obaja robia predavačov v kauflande Čiže tie baby zaručene nie sú na prachy
podľa mňa je to vypočitavosť, starý chlap zomrie a baba podedí po ňom majetky, samozrejme potom si najde ďalšieho starého uja a opakuje sa to dokola .........
niekde som raz čítala ( ale už si to veľmi nepamätám), že ak sa dievča sústreďuje najmä na starších chlapov, tak si tým kompenzuje niečo zo strany otca....napríklad nejaká vlastnosť alebo dievčaťu vyrastajúcemu len s mamou už len samotná prítomnosť staršieho chlapa....
Budem hádať- vyrastáš bez otca? Minule som si totiž čítala, že tie, ktoré vyrstajú bez otca akoby hľadali tú "náhradu" v starších mužoch.... Neverila som tomu, kým som najprv nespoznala Michaela, ktorý mal 40 (aj keď vyzeral na 30) a fakt mi veľmi sadol ako osoba...A teraz sa stretávam s jedným 33ročným a je mi s ním tak neuveriteľne fantasticky ako so žiadnym iným chlapom mi doteraz nebolo... Neviem či je to tým vekom, že je už zrelý, že vie čo chce, že sa s ním viem porozprávať o všetkom.... Alebo mi len sadol ako osobnosť ktorú som si zamilovala... Skrátka po týchto skúsenosťach už mladšieho ani nechcem... Pretože som mala aj 25 ročného ale to sú ešte deti, tí ešte nevedia čo chcú, nemajú odžité svoje a nemôžeš od nich nič očakávať... Tí starší stoja za hriech
@klaudiqaaa mám otca, ale má 60 a je psychicky chorý. S rodičmi nemám veľmi dobrý vzťah, aj keď sú chvíle, keď sa fakt snažia, mám porste traumu z minulosti, že stále to môže byť také zlé ako pred tým.
Otec si to nikdy nechcel priznať, že je chorý, až pred rokom, keď konečne povedal psychiatrovi všetko, tak to dostal aj na papieri.
Takže otca mám, ale myslím si, že je to horšie, akoby som nemala. Lebo jeho psychický vek je asi tak 10 rokov, takže všade, kam ideme ho musím strážiť a keď sa mu náhodou nechce ísť domov, tak ho musím prehovárať ako malého. (Ja viem, nezainteresovaným to príde vtipné) Ale je strašné, keď má takýto človek nejakú zodpovednosť, pretože je to nezodpovedný egoista.
Že? S tými staršími si to vystihla Ja som tiež kedysi chodila von s jedným chalanom, rovesníkom a ako kamoš bol super ale za frajera by som ho nechcela. Lebo sa vkuse kukal po iných, chcel sa iba ožierať a o živote vedel hovno. Ale inak to bol fajn chalan.
Hej to aj ja vkuse, dlho dlho som bola do suseda (37) a teraz mi jeden chlap (43) vyznal lásku pred všetkými, tak som sa celkom namotala, lenže on je ženatý, tak neviem, čo si tým dokazuje.
To je asi večný problém, že oni sú poväčšine zadaní...
ked som bola v tvojom veku tiez som mala taky "vztah", ktory vydrzal par mesiacov...potom som zacala chodit s chalanom o 2roky starsim odo mna a sme spolu do dnes...kazdemu vyhovuje nieco ine ale do znacnej miery to zavisi od toho aky ten chlap je...lebo paradoxne ten starsi bol v mojom pripade vacsie decko ako ten mladsi...preto si dovolim nesuhlasit s tym ze 20tnici nevedia co chcu a 30tnici su uz zrely lebo mnohokrat je to prave naopak
@storcko nikto nemá právo Ťa súdiť, to poprvé, nikto nemá právo pindať na Tvoj, hoci aj vyhranený vkus, to po druhé
len si dávaj pozor na ,,nezadaných" s otlačkom po obrúčke na prste a skrytých úchylov/ despotov/ alkoholikov/ bláznov......takí sú často voľní aj v staršom veku, na to bacha
nie je to vynimocne, prejdes si tym, a skoncis s niekym vekovo vyrovnanejsim baby pritahuju takmer vzdy skor starsi chalani/muzi kvoli ich skusenostiam, zrelosti, atd. - imponuje im to a zaroven sa od nich mozu ucit (tvoj rovesnik ti nema velmi co ponuknut po dusevnej stranke, a vacsinou ani po tej fyzickej-sexualnej - sam este tapa a musi zbierat skusenosti sam stylom pokus-omyl: a velmi zriedka ich moze cerpat od starsich zien, pretoze tie su na mladsich len vynimocne) - takze v istom zmysle, ked mas vztah s muzom starsim 8-10 a viac rokov, prides na hotove
pre teba je to fajn skusenost, no co si maloktora baba uvedomuje ze tym prichadza o spoznavanie a prebijanie sa skusenostami, nevedomostou a rozpacitymi trapnymi zazitkami - ktore sa neskor velmi zidu
plus: v dlhodobejsom vztahu so znacnym vekovym rozdielom sa skor ci neskor vynori vekova priepast (doslova, ty budes tahat do zenskeho rozpuku a on uz na dochodok, myslis ze udrzi tempo?
toto nie je odhovaranie, skor poznamky k lepsiemu pochopeniu toho co sa v tebe deje a co ta mozno caka
Asi zle hľadáte, sú aj chlapci starší o rok dva tri .. na úrovni 30 r. muža (nemyslím majetkom a životnými skúsenosťam - pre vzťah s mladou čajkou nepodstatné) len treba otvoriť oči alebo hľadať v iných kruhoch
BITCH PLEASE, ja by som uz teraz nechodil so 16 rocnou, nieje mozne, ze bude na mojej urovni, vo vsetkom, nevyhovovala by mi, to je este uplne ine zmyslanie a moze byt pekna aka len chce byt, aj psychicky vyspela. Tak sa teraz spolu zamyslime, ze co je to za chlapa, ked si nevie najst inteligentnu samostatnu partnerku vo svojom veku, alebo aspon uz taku, co je nezavisla, ma co-to odzite a riesi 16 rocnu ? @storcko A ked zenaty muz vyzna verejne lasku niekde 16 rocnej adolescentke, tak s takym by som si veru rozmyslel, ze ci chcem mat nieco spolocne, je to trapas. S najvacso pravdepodobnostou si tym chces nahradit otca, ale zodpovedneho a normalneho partnera si snad najdes aj v kategorii do 20 rokov.
Lebo rozumny chlap vo vasom veku mozno priliz nevyhladava spolocnost zeny, ktora je presvedcena, ze za vekom stoja skusenosti a vyzretost osoby aj charakteru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
my si z nej robíme srandu
Otec si to nikdy nechcel priznať, že je chorý, až pred rokom, keď konečne povedal psychiatrovi všetko, tak to dostal aj na papieri.
Takže otca mám, ale myslím si, že je to horšie, akoby som nemala. Lebo jeho psychický vek je asi tak 10 rokov, takže všade, kam ideme ho musím strážiť a keď sa mu náhodou nechce ísť domov, tak ho musím prehovárať ako malého. (Ja viem, nezainteresovaným to príde vtipné) Ale je strašné, keď má takýto človek nejakú zodpovednosť, pretože je to nezodpovedný egoista.
Že? S tými staršími si to vystihla Ja som tiež kedysi chodila von s jedným chalanom, rovesníkom a ako kamoš bol super ale za frajera by som ho nechcela. Lebo sa vkuse kukal po iných, chcel sa iba ožierať a o živote vedel hovno. Ale inak to bol fajn chalan.
Hej to aj ja vkuse, dlho dlho som bola do suseda (37) a teraz mi jeden chlap (43) vyznal lásku pred všetkými, tak som sa celkom namotala, lenže on je ženatý, tak neviem, čo si tým dokazuje.
To je asi večný problém, že oni sú poväčšine zadaní...
len si dávaj pozor na ,,nezadaných" s otlačkom po obrúčke na prste a skrytých úchylov/ despotov/ alkoholikov/ bláznov......takí sú často voľní aj v staršom veku, na to bacha
inak Ti želám šťastie
pre teba je to fajn skusenost, no co si maloktora baba uvedomuje ze tym prichadza o spoznavanie a prebijanie sa skusenostami, nevedomostou a rozpacitymi trapnymi zazitkami - ktore sa neskor velmi zidu
plus: v dlhodobejsom vztahu so znacnym vekovym rozdielom sa skor ci neskor vynori vekova priepast (doslova, ty budes tahat do zenskeho rozpuku a on uz na dochodok, myslis ze udrzi tempo?
toto nie je odhovaranie, skor poznamky k lepsiemu pochopeniu toho co sa v tebe deje a co ta mozno caka
Asi zle hľadáte, sú aj chlapci starší o rok dva tri .. na úrovni 30 r. muža (nemyslím majetkom a životnými skúsenosťam - pre vzťah s mladou čajkou nepodstatné) len treba otvoriť oči alebo hľadať v iných kruhoch
Na jednej strane priznávaš individualitu každého jedného človeka a na strane druhej vravíš, že všetky baby sú v istom veku rovnaké.
V mojich ociach take dievca straca na hodnote, je z nej len dalsia nezaujimava lolitka...
Je pravda, ze je vela kretenov do tych 30 rokov, to uznavam... Vsade je ich viac nez je potrebne...
No to neznamena, ze sa nenajdu rozumni typci vo vasom veku...
@inversi to vystihol...
Ale ono to je vsetko v poriadku.
Lebo rozumny chlap vo vasom veku mozno priliz nevyhladava spolocnost zeny, ktora je presvedcena, ze za vekom stoja skusenosti a vyzretost osoby aj charakteru...
Aj to je pravda, no nie uplna.
Ked je niekto kreten, tak vek napravi len malo...