Este minuly rok sa nas pytali na priblizny zoznam z coho chceme maturovat...dal som si navyse aj dejepis...ale teraz ma to jednak akosi prestava bavit a ani na to nemam cas...maturovat z toho nepojdem urcite, kedze prihlasky na maturitu si vypisujeme tak
my sme to mali tak s biologiou že sa to proste zrušiť dalo...ale len seminár normálny predmet nie , nakoniec mnohí čo boli zahlásení z toho maturovať nešli...pokiaľ teda chodíš na nejakú odbornú školu a nie na gymnázium...ešte aj mesiac pred maturitou nám dali možnosť odhlásiť sa aj bez toho aby sme museli písať riaditeľke žiadosť o zrušenie maturity z toho...ale je to podľa mňa zbytočné..ľahké témy si pozri , ťažké sa neuč a choď skúsiť..možno budeš mať šťastie a predsa akúkoľvek známku si nemusíš dať zpísať..ja som osobne rada že som si tú biolu nechala pretože mám predmet k dobru...
@tyo111 neviem, či máš na to právo, ale malo by sa to dať, len si o choď vybaviť čím skôr ... môj spolužiak (tiež som chodila na gymnázium) si v tretiaku vybral franinu ako 5. predmet a potom v semtembri si to rozmyslel a normálne sa to vybavilo ... mal by si sa ísť porozprávať osobne so zástupcom školy, alebo proste s niekým, kto má maturitu na starosti a vysvetliť mu, že nemáš dostatok času a kecy všetko sa dá, keď sa to civilizovane vysvetlí myslím, že ti pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
takze nemas co stratit
nemusis tam prist. ked tam uz prides a dojebes to mas smolu