vcera sme si vybehli na pivo do krcmy a zhodou okolnosti mal jeden kamos na sebe tricko "no,i am not on f***king facebook" ,tak sme sa zacali bavit o tejto teme...myslim si,ze kazdy mal v niecom pravdu,ale vsetko to zavisi od toho,z akej strany sa na to p
určite by som si fb účet nerušila, nevidím na to dôvod, keď sa mi nechce volať/ nemám kredit - napíšem správu, keď sa riešia veci okolo školy - všetko na fb, proste som v obraze (a nemyslím také že kto je s kým vo vzťahu alebo kto sa kde zúčastní).
keď sa mi tam nechce ísť, tak tam proste nejdem, nie som závislá na komentovaní stavov a podobne, .. jednoducho v tom nevidím najmenší problém
zrušila som ho, pretože mi prišiel zbytočný. nevyhovuje mi spôsob FB komunikácie a v konečnom dôsledku je mnoho ďalších spôsobov, ako ma kontaktovať alebo ako ja môžem iných kontaktovať.
Ja si ho nemienim zatiaľ zrušiť, lebo podľa mňa je to super stránka, základ aj myšlienka je geniálna, len proste teraz sa stáva módou húfne opúšťať FB.
Sám o sebe Fb nie je zlo, a nie je zlý, je to len obyčajná stránka, ktorú ľudia zle používajú, a potom sa sťažujú.
Ja osobne ho používam len nato aby som sa dohodla s určitými ľuďmi veci čo potrebujem, porozprávala/popísala s tými s ktorými nemám možnosť sa tak skoro stretnúť, alebo pridala nový postreh k nejakej pesničke alebo filmu.
Uvažovala som nad tým, ale nebola som na 100% presvedčená že to chcem urobiť. Tak asi toľko.
nemienim ho zrušiť, ak by som poznal lepšie spôsoby komunikácie, tak by som ho prestal používať. ale asi ťažko by som mohol vedieť, že ho už nikdy nebudem kvôli niečomu potrebovať.
trávim na ňom veľmi málo času, moji kamaráti nie sú idioti a ani sa nebojím zneužitia mojich osobných údajov pre veľké židovské sprisahanie alebo wtf..
som na fasbuku uz piaty rok a nevidim jediny dovod preco by som na tom nieco menil... icq som zrusil, na skype nemam kazdeho, takze ak potrebujem nieco surne riesit a nechce sa mi telefonovat, poriesim to cez fb..
no,taktiež nevidím dovod ho rušiť,ved tam mám potrebné kontakty,a nevidím dovod prečo by som mal niekomu volať na mobil napr. a minať na to peniaze,ked mu ovela jednoduchšie možem napísať na fb.
V spodnej časti mojej webky máte button na DEFINITÍVNE zrušenie FB účtu po 4 dňoch... To zrušenie, čo máte v nastaveniach účtu je len DEAKTIVÁCIA... ten skutočný link na zrušenie majú hrozne ukrytý kdesi v riti
ale nevidím dôvod mazať FB taktiež... mám tam ľudí, kamošov... akurát sa odmietam označovať na fotkách FB, pretože to ide všetko tajným organizáciam, ktoré nás chcú ovládnuť
Nechcem ho zrušiť,ak sa chcem dohodnúť s niekým tak ho väčšinou zastihnem skôr na facebooku ako smskou alebo hovorom,väčšina mi nedvíha.Taktiež keď potrebujem niečo do školy a neviem,ako to urobiť,tak spolužiaci mi poradia.Navyše je to lacnejšie,ako stále niekomu telefonovať.
pre mňa je výhodné ho mať... napríklad: chcem vedieť, čo bolo na skúške? napíšem do našej skupiny a spolužiaci mi odpovedia. využívam aj hromadné správy a nechám si tam zobrazovať updaty stránok, čo ma zaujímajú a nemusím ich kontrolovať. ale to je tým (okrem toho posledného), že väčšina ľudí z môjho friendlistu si fb aspoň raz do dňa skontroluje, samozrejme, že keby chodili inam, nemalo by to zmysel ani pre mňa. (však presne na tom je fb založený, nie na tom, že hrajme sa farmville, takže chápem, že keď niekto nemá pre fb takéto využitie, nemá ani dôvod ho obľubovať. všetko záleží na tom, akých ľudí tam máte.)
No nie len fb ale cela tato internetova doba nam kradne realny life podla mna.... a aj ked nie priamo (ze nepohlti priamo vas) tak kazdeho minimalne nepriamo (ze mu ukradne nejakeho kamosa, niekto v jeho okoli tomu podlahne atd....).
Bez vsetkej tej techniky bol zivot narocnejsi ano...... ale ludia viac vedeli, ze ziju.
ja som ho zrušil, totálna pi*ovina to je, keď od niekoho niečo potrebujem radšej mu zavolám a pozerať denne na tie trapošinky čo tam niektorí (o ktorých by som to nepovadal) píšu a páči sa mi to hento tamto a kokotiny, na fasbuku som iba prišiel nato aký pribrzdený ludia sú okolo mňa, a tí normálny tam ani nechodia tak ako ja a preto som ho zrušil
Ja si FB nezruším, nevidím dôvod Osobné údaje (ani len dátum narodenia) vypísané nemám, z fotiek a videí sa odznačujem, a takisto po nejakých 2-3 dňoch vymazávam svoju aktivitu (statusy, komentáre...). Je to super spôsob na komunikáciu hlavne s kamarátmi zo zahraničia, ktorí boli u mňa, ja u nich, ale denne si volávať cez Skype nemôžeme, nie je času... Sem tam pozriem ich fotky, popíšeme, občas nejakú dlhšiu správu, je to super. Tiež tam riešime školské veci, čo bolo na akom teste, kam sa pôjde na výlet, chatu... Ked sa FB používa s rozumom (NIE 3 statusy/hodina), tak prečo nie.
zrušiť si FB alebo ho nemať v dnešnej posratej dobe žial znamená neexistovať...pokiaľ mu človek neprepadne, nestane sa závislý na aktualizovaní statusov a podobných kravín a nástenku si nemýli s denníčkom, je to úplne v pohode myslím si...môžte s ľuďmi zdieľať čokoľvek, čo uznáte za vhodné ( myslím že ako súčasť registrácie by mal preto byť aj IQ test , lebo to čo tam dajú niektorí ľudia je fakt..zarážajúce ) takisto sa z tade dozvedáme o mnohých veciach o ktorých by sme bez FB možno vôbec nevedeli ( samozrejme že teraz nehovorím že kto je s kým vo vzťahu a podobne ) takže asi toľko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
keď sa mi tam nechce ísť, tak tam proste nejdem, nie som závislá na komentovaní stavov a podobne, .. jednoducho v tom nevidím najmenší problém
Sám o sebe Fb nie je zlo, a nie je zlý, je to len obyčajná stránka, ktorú ľudia zle používajú, a potom sa sťažujú.
Ja osobne ho používam len nato aby som sa dohodla s určitými ľuďmi veci čo potrebujem, porozprávala/popísala s tými s ktorými nemám možnosť sa tak skoro stretnúť, alebo pridala nový postreh k nejakej pesničke alebo filmu.
Uvažovala som nad tým, ale nebola som na 100% presvedčená že to chcem urobiť. Tak asi toľko.
trávim na ňom veľmi málo času, moji kamaráti nie sú idioti a ani sa nebojím zneužitia mojich osobných údajov pre veľké židovské sprisahanie alebo wtf..
ale nevidím dôvod mazať FB taktiež... mám tam ľudí, kamošov... akurát sa odmietam označovať na fotkách FB, pretože to ide všetko tajným organizáciam, ktoré nás chcú ovládnuť
Bez vsetkej tej techniky bol zivot narocnejsi ano...... ale ludia viac vedeli, ze ziju.
Tod moj nazor.