Bolí, bolí, bolí.. áu.. nie, toto nie je začiatok žiadneho sci-fi príbehu aj keď to tak chvíľkami vypadá.. time: 01:38, moja práva časť líčka na mojej tekvičke je napuchnutá a nenápadne sa podobá na vačok ropuchy. Môj prvý zub múdrosti sa tlačí na svet (ú
@najivna tak diky ale ja vôbec budem rád ak mi to umŕtvi aj keď vec sa má asi tak že už si necítim pravé lícisko Úplne neznesiteľná bolesť to je Za chvíľu ma určite porazí Ja si to od nervov začnem kúsať, hrýzať, stláčať.. do rána umrem určite
áá to mám ísť po obede vonka s mojou láskou, to teda bude kopec srandy..
mne sa ten ,,buzerant" tlačí už pár týždňov, najradšej by som si ho vytrhol, mam pocit ako by mi niekto dal päsťou po sánke, nejak zvlášť silno to nebolí, ale blbo sa mi jedáva
Mne rastú všetky štyri už rok...bolesť je to neskutočná..plačem, zavíjam, hryzeim vankúš a všetko okolo =D...nespávam..bola som u zubára keď to bolo už neznesiteľné a objednal ma o pol roka...dovtedy to prešlo a ja sa bojím zubárov takže pre nič za nič k nemu už nepôjdem..pomáha mi jedine voltaren..ale už ich vidno...už trčia =P
jéé, no tak každý niečo. Ja som bol teda ráno u zubára, mi tam niečo dal, tiež povedal že sťažené prerezávanie a o dva dni na kontrolu. No a kúpil som si ešte Nalgesin S či tak nejako sa to volá že vraj to je na silnú bolesť no tak sa s tým idem nadopovať lebo to bolí jak šlak.
mne sa to zapálilo či čo tak som bola u zubárky, dala mi tam nejaké strašne drahé tekutiny, nejaké strašne drahé vatové tapóniky a po pár dňoch bolo ok, neviem, nejak som to neprežívala hrozivo, takže ti nezávidím že to tak hrozne bolí
ffffuuuuu nič nebolí viac, ako zuby (hádam iba zlomené srdce... ňehehehe )
neznášam osmičky, pokazili mi môj dokonale vyrovnaný chrup :/ ale i tak nikomu nedovolím, aby sa mi špáral v papuli a trhal zdravé zuby!!! a ešte k tomu, keď je to také bolestivé (potom, keď vyprchá ten oblbovák )
proste ňe a ňe. akože furt spodné nemám úplne vyrastené, a ľúbia občas strašne bolieť, hlavne cez skúškové, to vždy milujem, ten tajming... ale ja si potom popíjam celé dni tantum verde roztok, a som zahojená
poviem ti takto .... mne rastú tie potvory dosť pomaly .... jedna je už pomaly vonku, ďalšie už vyliezajú a ten štvrtý si dáva na čas ... ale aby nejak moc bolely? ti poviem že ani nie ... asi máš malú čelusť a tlačia sa ti jeden na druhý ale to zvládneš .... a keď pôjdeš k zubárovi, tak sa len zbavíš prebitku po našich predkoch ... oni ho potrebovali
@kernoxermon vieš čoho som sa zbavil? Že prebitku? No bodaj by! Lenže ja som nemal minulý rok preventívnu tak si vieš predstaviť ako moja peňaženka smúti...
ja mam 4 a 2 z nich su nejake nepodarene a niekedy mi robia podobne problemy ake mas ty aj ked som to neprecital cele ... no a k zubarke ja nejdem !!! zbytocne prachy a este viac mi to dojebe
Mám von už všetky štyri od 16-tky, nikdy to nebolelo nejako brutálne, cítila som tlak na ďasnách, ale to bolo všetko . Jediné hnusné bolo, že keď vyrástli, tak zvyšok kože ďasna mi len tak voľne trčal, toto bolo treba odkusiť a vtedy som mala ústa plné krvi ... inak okey všetko Asi som ten šťastnejší prípad .
už rastie tretí, ale prvý on si tak pekne skoro celý vzrástol a potom to začalo bolieť, potom po pár dňoch prestal bolieť a o pol roka zase... a kvôli tým dvom dolným, čo mám, sa mi občas nedali pritlačiť k sebe rezáky, ale teraz to na počudovanie ide
a nerastie ti krivo? lebo mne rástol, tlačil sa na ten vedľa a tiež to bolelo....a potom tie dva týždne so stehmi, keď mi ho masakrálnym spôsobom vybrali boleli ešte viac...teda nechcem ťa desiť a choď si to radšej dať zRTG
mám všetky 4 vonku, myslela som si že je to najhoršia bolesť ako ma kedy boleli zuby, ale asi pred pol rokom ma začal bolieť zub, našli mi nedzizubný kaz, furt ma to bolelo, tak mi dali pastu na umrtvenie zubu, tak toto bolo ešte ovela horšie...a keď mi ťahali nerv...no ani nehovorím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja nemam ani tolko zubov kolko by som mala mat nieto este osmicky
@najivna aký oblbovák?
je ich tam milion uplne sa na nich ujebavam
áá to mám ísť po obede vonka s mojou láskou, to teda bude kopec srandy..
takze ma nic neboli
teraz ma napadlo ze som niekde pocul ze horsie ako zuby a kramy je migrena, neviem ci to niekde neuvadzali ako top z tych beznych
a ta @4
Mňa osobne ani jeden zub múdrosti nebolel. Bolelo ma len, keď ma bila sestra, ktorá závidela, že má o 5 rokov viac a zatiaľ žiaden zub
neznášam osmičky, pokazili mi môj dokonale vyrovnaný chrup :/ ale i tak nikomu nedovolím, aby sa mi špáral v papuli a trhal zdravé zuby!!! a ešte k tomu, keď je to také bolestivé (potom, keď vyprchá ten oblbovák )
proste ňe a ňe. akože furt spodné nemám úplne vyrastené, a ľúbia občas strašne bolieť, hlavne cez skúškové, to vždy milujem, ten tajming... ale ja si potom popíjam celé dni tantum verde roztok, a som zahojená