Dobrý deň, potrebovala by som poradiť dobrého zubára v Spišskej Novej Vsi a okolí, ktorý nechce milióny za ošetrenia a berie nových pacientov. Pretože moja zubárka mi nieje schopná pomôcť s bolesťou zuba... A už ma to nebaví.
Ďakujem
Teraz chodím k "nemenovanej" zubárke, ktorá nie je schopná mi s ničím pomôcť. Asi pred 7 rokmi má začal bolieť zub, s ktorým som tam pravidelne chodila, že ma bolí, nevedela mi s tým nič spraviť, tak mi ho v lete vytrhla. Teraz má zase začal bolieť zub, z ktorého mi vypadla plomba, išla som k nej, dala mi tam vložku, ktorá mi po týždni vypadla, pretože ma objednala o 3 mesiace. Už som tam bola 3x a zub má stále neprestal bolieť... ja už fakt neviem čo mám spraviť. Povedala mi aj, že mám na 7-čke kaz a nie žeby mi ho zaplombovala objednala má o 4 mesiace. Na prednom zube som mala tiež kaz, z ktorého mi vypadla plomba a nevie mi ten zub dorobiť, lebo stále mi po pár dňoch vypadne. Už som úplne zúfalá z toho! Nechcem mať vo svojich 20-tich rokoch protézu!
daj si tu protezu maš len 18, vieš koľko ušetriš ked budeš takto každú chviľu chodiť opravovať zuby? zjavne chodiš k bottovej, čo? ja som od nej zobral kartu. na poliklinike by mal byť nejaký tomáš, priezvisko som zabudol, ale ked vygoogliš stomatologov v snv, tak sa k nemu dopatraš, je to mladý zubár..
vložku môžeš mať max 2 tyždne..je to fakt krava..
Chodím ku Krásnikovej... 2 týždne? No tak to ma podrž. Vložku mi dala 6.11 a objednala ma na 29.1,2018 takto to u nej je bežné.... Aspoň keby tie zuby nejak aj vyzerali!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Prosím poraďte mi, ďakujem
vložku môžeš mať max 2 tyždne..je to fakt krava..