@mindyourownbusiness ver, že úplne v pohode stačia na prípravu 4 mesiace 2 mesiace na odporúčanú literatúru a 2 mesiace na podklady, ktoré sú zostavené z odporúčanej literatúry takže je to len také zopakovanie vlastne
no takže čo sa týka chémie, tak sú to také staré komunistické 3 časti, tretia časť je taká kriklavo zelená, autorov si už nepamätám, a čo sa týka biológií tak treba si pozháňať niekde z netu staré biológie tuším že tiež sú to 3 časti, nie tie od ušákovej, čo ich je 6 častí -tie su pouzitelne akurat do MT a do Košíc, takže spolu 6 kníh - a to človek, ktorý pomýšľa na medicínu musí dať za 2 mesiace odpredu aj odzadu
@mindyourownbusiness určite niesi hlúpa, len ľudia robia chybu, že sa biflia tie podklady stále dookola a veľakrát sa ani nesnažia prísť na princíp stačí ak sa raz človek naučí princíp a už to nikdy nezabudne a nemusí si ani 1000000 krát prechádzať tie otázky
@nikisweet ďakujem za odpoveď. mám len jednu chémiu tu zelenú z nich. ostatné skúsim pozicat od učiteľky mali by ich mať. takže do ba sa to stačí naučiť, prejsť modelovky a mohol by som mať šancu na prijatie hej?
ak si prejdeš odporucanu literaturu a modelovky tak máš 100% istotu, ale treba všetkemu chapať, to je hlavne, treba sa skôr učiť z kníh ako z modeloviek, lebo človek si to z tých modeloviek zafixuje ako to je v nich a ked dostane na prijímačky prehodene možnosti tak to človeka trošku vykolají hlavne riadne knihy nadrtit a potom modelovky zo 3 krat prejst a je to
Naco sa ma ucit zbytocnosti z tych knih ked vie co ju na prijimackach caka? Knihy treba vediet do MT, kedze tam otazky dopredu dane nemas.... Do BA sa staci ucit z tych podkladov, ale musis vediet kazdu jednu moznost rozobrat preco je alebo nie je spravna..tak sa nepomylis,aj ked sa ucis len testy... .naco stracat cas celou odporucanou literaturou....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja sa len dievke snažím vysvetliť, že tam berú 25 ľudí.. či tento rok berú viac?