jedno z pricin preco je citlivost na cokoladu,alebo na ine potraviny,a a napoje su odhalene zubne krcky...dalsou mozno pricinou je zacinajuci vznik zubneho kazu...takze jednoznacne je odporucanie zajst k lekarovi
Nemusi yo byt len kaz,mna uz vyse roka alebo dvoch boli jeden zub ked s nim kusem cokoladu alebo nejaky zele cukrik,a zubar mi povedal ze tam nic nemam
Podľa toho aká kyselina sa v potravine nachádza. Kyselina citrónová rozleptá sklovinu a to znamená že máš zuby oveľa citlivejšie. A nechcem byť zlá ani nič ale na Birdzi je veľa jazykovedcov tak si na to v budúcnosti spomeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak možno tuto by si sa čosi mohol dozvedieť :
» www.vitalne.sk/2011/10/ked-bol...
P.S. zuby..to vyzera lepsie
ty si už honil v 9 -tich?
P.S. - zubY
máš recht, aspoň ti nezarastu dlane
@semirgerkan no ak naozaj, tak je to veľmi zlé.. ale pochybujem že je to real vek
Bola som uz aj u ineho a ten mi povedal to iste co prvy