Je moc veľký rozdiel medzi Curaproxkou a kefkou rovnakého tvaru a typu len inej značky? Ide len o to že je to značka alebo je vážne taká dobrá ? Ďakujem
je to značka :ehm: myslím, že pokiaľ stretneš kefku, ktorá má rovnaký tvar jak kura tak by tam nemal byť nejaký podstatný rozdiel, ale nie som zubár ta neviem :ehm:
toto by ma zaujímalo inak tiež... podľa mňa v materiály tam veľký rozdiel nemôže byť, to ako dlho vydrží zas závisí od spôsobu umývania správne sa má kefka držať tak ako ceruzka, mne to ale lezie na nervy tak to držím ako hokejku
@sempiternal ja som sa z mezopotámie poučil že nie je dôležité lístie ale ruka a to ľavá ... inak je neslušné v spoločnosti sa baviť o takýchto veciach, nabudúce dbaj na bontón :happy: mnoho ľutí tu môže pochytiť z tvojej správy aj nejaký mánio-depresívny stav
@sveter
Ja keby si umyjem inou ako tou najjemnejšou, tak mi krváca celá pusa. Mám to odskúšané a to si umývam velice jemno, ale mám ich až moc citlivé mno. :p
@soreljulien tak možno záleží aj na konzistencii stolice, poprípade vplýva na to aj rozloha a povrch danej rastliny a mňa nikoho mániodepresívne stavy nezaujímajú
@sveter ale umyjú, len sú jemnejšie na sklovinu a zuby by si si mal umývať 5 minúť aspoň a aspoň 2-3 denne, čiže nevytvorí sa ti taký nános povlaku, ktorý odstrániš perfektne soft-kou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
takéto som myslela. Na pohľad rovnaké, len to nie je Curaprox.
ako tu tak googlujem tie kefky, tak tieto sú fest štýlové!
Ja keby si umyjem inou ako tou najjemnejšou, tak mi krváca celá pusa. Mám to odskúšané a to si umývam velice jemno, ale mám ich až moc citlivé mno. :p
tieto som myslela !
tak ak su rovnako huste a rovnako makke, nevidim problem
Tie v @13 vyzeraju jak drotene kefy, to by som do huby nestrcil ani omylom.