Mne nie, ale bratrancovi áno. Pamätám si, ako opisoval že ho to bolelo len kúsok, potom slabo 2 dni a potom si už zvykol...a ešte pripojil, aby som nikdy nešla na bicykli proti zatvorenej bráne...tebe stačí tá prvá časť.
Ja mam jednu stoličku vytrhnutú a chcel by som ešte jednu takú čo ju mam sice zaplombovanú ale je z jednej strany odlomená tak sa bojim na tej strane kvôli tomu jesť tak furt rozmýšľam že si ju dám vytiahnuť ale nad implantátom som nerozmýšľal..
Neviem niektorý tie zuby tak strašne riešia že nedavaj ťahať a keď daš tak si daj zubný implantát ale mne to príde zbytočné keďže mi pri úsmeve aj tak nevidno že mi vzadu chýba jeden zub..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Neviem niektorý tie zuby tak strašne riešia že nedavaj ťahať a keď daš tak si daj zubný implantát ale mne to príde zbytočné keďže mi pri úsmeve aj tak nevidno že mi vzadu chýba jeden zub..