Aj vám spôsobovali príšernú bolesť, keď sa pomaly tlačili? Čo ste urobili, nechali to tak alebo išli k zubárke? ako to dopadlo v oboch prípadoch? Oplatí sa vlastne vôbec ísť k zubárke pre to, bez toho aby som platil nekresťanskú sumu? Dodatočná otázka: tí
Najhoršie je ten tlak a prerezavanie sa nehovoriac o bolesti hrdla a dalsich problemoch ktore vznikaju inak začinaju rast medzi 18až 20 ja ich zatial nemam
@vladqog tebe sa tvorili naraz? ....mne sa zatiaľ len 1 spodná tlačí, za akú dobu ti narástli a bolelo to len zo začiatku? lebo ak len zo začiatku, tak v poho, ale akonáhle mi budú siahať na moje zúbky, tak to nenechám len tak
Ešte vždy nemám vpravo, dole celú osmičku von. Občas sa snaží predrať tak bolí. Zubár mi navrhol, že prereže ďasno aby ľahšie išiel von, keďže je to zdravý zub, tak ho je škoda vytrhnúť. Prerezanie som odmietla, keďže tá bolesť je len občasná a pomáha mi tlak (žuvačka alebo niečo čo sa dá fajne hryzať). Ostatné 8mičky som akosi nepostrehla a boli von Ja u zubára neplatím nekresťanské sumy, nato ako je kvalitný. Skús zmeniť zubára alebo zájdi na nejakú fakultu, kde budú vďační za návšetvu a platí sa menej. Susedovi to poradila jeho zubárka, a zbavil sa tak všetkých 8mičiek
No tri mi isli sice pomalsie ale uplne v pohodke a stvrta mi iba starosti robi.. Bolel ma tyzden a pol strasne ten zub aj sanka ale potom to preslo.. Iba som mala zdurene dasno a isla som ku zubarke a povedala, ze nic s tym netreba robit..
Takze teraz mam mega dieru v dasne kusok zuba vykukuje a lezie mi to na nervy lebo mi do tej diery stale jedlo leze
Už mi rastú pár rokov, jeden víkend pred skúškou som pretrpela na ibalginoch, ataralginoch a paralenoch a skoro mi praskla hlava, potom sa to unormánilo a zatiaľ sú ticho.
Neviem akú máš zubárku ale ja som mal ten istý problém vo februári asi ... Bol som u nej 3x za sebou a platil som iba raz 5€ potom zadarmo . Chod za nou naisto pomôže mne to vyčistila injekciami a do 4 dní bola bolesť preč, von ho ešte nemôžem dat lebo nieje ešte v takom stave a kosť vŕtať nechcela . Btw nechával som to tak 2 týždne a potom som už ani nespal nonstop obklady na ústach, som si ho chcel sám vytrhnúť
Raz tu ktosi dal video jak vyťahovali ešte neprerezané tie zuby no jak som to videl tak asi to budu musieť byť extrémne bolesti aby som sa odvážil ísť na taký zákrok
mne tlačil zub mudrosti na zdravý zub a nemohol isť von lebo ho ani nebolo vidno... a na rengene zistili že musí isť zdravý zub vonku... a teraz sa prerezava zub mudrosti.. už asi pol roka
mne rastie zub múdrosti a nerobí mi žiadne problémy. Neviem prečo práve teraz. Ale keď som bola druháčka na strednej tak som mala ešte mliečne zuby. A trhala mi ich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Takze teraz mam mega dieru v dasne kusok zuba vykukuje a lezie mi to na nervy lebo mi do tej diery stale jedlo leze
A aj keď som nosila strojček, zuby sa mi nepokrivili (aspoň som si to teda zatiaľ nevšimla).