Ahojte, som už týždeň po vybratí dolnej osmičky a stále ma to neskutočne bolí. Nemali by bolesti už ustúpiť?! Už sa z tej bolesti zbláznim. Prvýkrát v živote som kvôli tomuto plakala od bolesti! Poraďte... :/ Ak máte skúsenosti...
nemalo by to už bolieť. skús si dávať ľadové obklady a vyplachovať šalviou. a skús zájsť k zubárovi mne robili dolnú osmičku pred mesiacom a ani som pomaly o tom nevedela. všetko záleží aj od prístupu zubára. napríklad ten môj vyžadoval kontrolu po týždni, že ako sa to hojí a v prípade bolesti ihneď za ním ísť.
@greyness Môj mi ani nenaordinoval ísť na kontrolu, ľadové obklady mám od začiatku a vyplachujem si to každý deň aj s hojivým čajom aj s dezinfekčným roztokom... Ja už neviem, čo mám robiť...
@lexiblack 100evri a keď ti to robil tak ťa to nebolelo a vytrhol sa ti rýchlo a dobre? skús mu zavolať a spýtať sa ho. podľa mňa by ťa to po týždni nemalo bolieť mne môj vravel, že bude bolieť najviac 2-3 dni.
pytam sa zo zvedavosti kedze som nebol u zubara asi 10 rokov bo nemal som najmensi problem ale posledny tyzden ma zacal boliet zub a planujem tento tyzden navstivit pana ci pani (netusim kto tam je)
inak toto je u mna dost aktualna tema a po vsetkych tych rozpravkovych prihodach som 100% ista ze si ho dam vyrvat len laserom. tiez pekna sumicka, ale som maly bojazlivy bojko.
@lexiblack koncentrovanejsi corsodyl by som skusila.
@willbebetter hej klasicky mi to robil. tak ale pozri aj keď ti to dá von laserom tak to ťa ako bolieť nemusí ale keď sa to bude hojiť tak už môže veľa závisí od zubára, tvojich zubov...
@lexiblack - mna keby to bolelo tak ako vravis, stepujem u zubara hoc aj kazdy den a trvam na tom nech urobi cary mary fuk a nech mi pomoze! tym chcem povedat, ze sa vykasli na birdz fora a utekaj k lekarovi...
@greyness mas pravdu, vsetko je individualne. ale co som citala, laser zmiernuje nielen bolest, ale aj minimalizuje riziko zapalov a naslednych komplikacii, lebo je proste menej invazivny a hygienickejsi.
@willbebetter Lenže ak pôjdem k zubárovi, bude mi musieť nasilu otvoriť ústa, lebo ich nemám dobre rozhýbané, popraskajú mi šlachy a môžem ležať doma ďalšie dva týždne s bolesťami... toho sa bojím, preto tam nechcem ísť..
tiež som bol po resekcii, dokonca dvoch, prvá prebehla v pohode, opuch trval asi týždeň, potom som mal ešte aj modrinu a bolesť trvala možno deň dva, druhá dopadla ešte lepšie pretože tabletku proti bolesti som si zobral ešte pred zákrokom takže bolesť po zákroku nebola vôbec tak silná, ale asi budeš mať nejaký zápal, po týždni by to už bolieť nemalo, asi to je zápal okostice alebo kosti, ak ten zákrok teda prebiehal náročnejšie a musel poriadne sekať do kosti ak chcel vybrať ten zub, ak to neprejde tak určite choď k zubárovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
našťastie nebolelo vôbec. iba keď mi to ožívalo.
inak toto je u mna dost aktualna tema a po vsetkych tych rozpravkovych prihodach som 100% ista ze si ho dam vyrvat len laserom. tiez pekna sumicka, ale som maly bojazlivy bojko.
@lexiblack koncentrovanejsi corsodyl by som skusila.
@greyness mas pravdu, vsetko je individualne. ale co som citala, laser zmiernuje nielen bolest, ale aj minimalizuje riziko zapalov a naslednych komplikacii, lebo je proste menej invazivny a hygienickejsi.
ale bojim sa toho, bojim, ako cert kriza
Dnes som sa objednal na » www.pearldental.sk a pred chvilkou mi volali ze stvrtok tam mam prist tak potom dam vediet