vzdy to umrtvia. a neboli to vobec. akurat citis "tlak" aj to je taky slaby tlak ze ani to necitis. aspon ja som ani raz necitil a vytahoval mi moj zubar uz dve osmicky. vobec nijaka bolest ani po vytiahnuti som skoro nic necitil. ale tak asi zavisi od daneho zubara ci je nejaky kokot alebo je dobry
mne vyťahovali takto už dve osmičky a v oboch prípadoch mi to umŕtvili a fakt som nič necítil, len som počul, že tam niečo reže, vyťahuje a tak, je to kus nechutné možno ale nebolí to, bolí to až potom keď to umŕtvenie prestane pôsobiť (radšej si zober tabletku proti bolesti pred zákrokom) a napuchneš aspoň na niekoľko dni, mne ostala aj modrina ale aj tá zmizla po týždni
pokial ti to nemaju vysekavat z kosti ako by mali mne, tak stale to mas lepsie ja sa na to tiez neviem ani za nic odhodlat, zvazujem laser, na klasicku masiarcinu skalpelom ma asi budu musiet dotiahnut nakladakom, priputat o kreslo a poriadne nafetovat.
no ak mas malu pusu, velmi zle polozeny zub atd. co ti zubar povie, tak je to asi lepsie ( tie zuby su aj tak viac menej zbytocne) a boliet by to nemalo, ak ti to normalne umrtvia, pripadne ak nejaky zlozity zakrok tak mozno narkoza
@callmethedonna v pohode, ja som sa tiež bál pred takým zákrokom ale všetko dopadlo dobre, závisí to aj od šikovnosti zubára, v tom druhom prípade mi musel sekať aj kosť, čo keď mi povedal prišlo mi dosť brutálne ale ani to som necítil, za 15 minút bolo hotovo
@callmethedonna ja som to odkladal dlhé roky, aj ako mi rástli som prežil, ale stále robia problémy, takže v dohladnej dobe pojdu preč všetky, ak Ti tlačia na ostatné zuby tak ich daj vytrhnúť čím skôr, predídeš tolkým nepríjemnostiam a to hovorím nielen z vlastnej skúsenosti...
@salkoo Ak ti rastú rovno, tak ti v pohode vyrastú a nemusíš ich dávať von. Lenže väčšina týchto zubov múdrosti má taký blbý zmysel pre humor a mnohým ľoďom začnú rásť smerom do ostatných zubov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ako jediné ma boleli, keď rástli. To preto ich nemáš, lebo tvoje telo ti chce ukázať, že ťa má tak rado, že takú bolesť si podľa neho nezaslúžiš.
» goo.gl/AoT1X...
a nemuseli vám narezávať kútiky úst?