@majo16 no vidis, ja to pre ludstvo urcite nerobim... a ani pravidelne nebeham, len som mal taky 3 tyzdnovy crash-kurz ale tak robil som ine sporty, takze dam tu vzdialenost, len mi to bude trvat o nieco dlhsie Ale o to mi vobec nejde... ide mi o to, ze si chcem dokazat, ze ako amater to vobec zabehnem
take nervy mam na tie behy co su furt v lete.. vsetku dopravu cez centrum treba odstavit dpc.. lebo inde ako v centre sa behat neda O___________________________O
No, tu trasu prechadzam pesi celkom rad, a niekedy nerad napr. ked sa mi nechce cakat na prostriedky hromadnej dopravy, alebo ked z urcitych pricin nepremavaju ... ale zabehnut ju, to urcite nie.
@hoperpohroma suhlasim, mna by nenapadlo ist behat do mesta Ale asi to chcu zatraktivnit neakym tym prostredim... aj ked tato trasa konci pod novym mostom, takze doprava moc narusena nebude... akurat tak z karlovky, a devinu na dve hodky, alebo tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale prajem veľa šťastia a energie.