ahojte, mám záujem o štúdium žurnalistiky avšak mám menší problém. na stránke uvádzajú, že chcú mať bibliografický zápis publikovaných článkov a z nich má človek nejaké vybrať a poslať ich. ja som doposiaľ nič nepublikovala. myslíte, že žiadosti bez publi
Aj ja som mala podobné obavy, no nakoniec ma prijali i bez týchto veci... Samozrejme, že tí, ktorí to mať budú budú zvýhodnení, no myslím, že prídu na rad aj uchádzači bez publikácií
flemi, áno, zobudila som sa až teraz. posledných pár rokov som písala aj iné veci ako slohy, inak by som neuvažovala nad týmto odborom. len som si nebola istá, či sa chcem v živote uberať touto cestou. písala som len pre seba a pre radosť. a preto som nepovažovala za potrebné uverejňovať svoje veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a čakáš, až ti to uverejnia.......ak máš plný šuplík písania, vyber z neho dačo
P.S. to si sa zobudila až teraz, že chceš byť novinárka? bez toho, aby si v živote dačo napísala (slohy sa nerátajú)?!
a vám všetkým sa chcem poďakovať za pomoc