Zaujimal by ma vas nazor na tento odbor, ci je to vlastne skola na ktoru sa oplati ist, alebo je to len zbytocna skola, kedze ak vie niekto pisat, nemusi tam chodit, ci?
Na každú školu sa oplatí isť keď ju študuješ kvoli tomu že to budeš chciet robit v budúcnu , ale ked tam ideš iba kvôli titulu a aby si nejaku vš mala nemá to význam ..
Vedieť písať je jedna vec, vyštudovať žurnalistiku druhá...
Nechodila som na tú školu, takže neviem ako presne funguje, ale povedala by som, že niekomu to môže pomôcť - dostane pri štúdiu nápady, návrhy, postupy... prípadne sa naučí poriadne slovenčinu... Na druhú stranu pre iného to môže byť skôr obmedzujúce a nudné... A keď som asi rok dozadu pozerala ponuku práce v tejto oblasti, na veľa miestach vyžadovali titul z tejto oblasti, takže z tohto pohľadu je tá škola nevyhnutnosť...
tiež som chcela ísť buď a žurnalistiku alebo masmediálku,ale každý ma od toho odhováral. Tak som začala hľadať niečo,čo ma baví ešte viac ako písanie a našla som to trvalo to dlho,ale oplatilo sa.
Väčšina ľudí ti aj tak povie,že je to zbytočné,lebo popri profesii môžeš písať a existuje xy príkladov na to,že svetoví bestselleri majú dokončený úplne iný obor.l
Ale! Ak nie je nič iné,čo by ťa bavilo,tak je to pre teba najlepšie,lebo aspoň študuješ niečo v čom si naozaj dobrá a nestráviš zbytočné roky na škole,kt ti nedá okrem titulu nič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nechodila som na tú školu, takže neviem ako presne funguje, ale povedala by som, že niekomu to môže pomôcť - dostane pri štúdiu nápady, návrhy, postupy... prípadne sa naučí poriadne slovenčinu... Na druhú stranu pre iného to môže byť skôr obmedzujúce a nudné... A keď som asi rok dozadu pozerala ponuku práce v tejto oblasti, na veľa miestach vyžadovali titul z tejto oblasti, takže z tohto pohľadu je tá škola nevyhnutnosť...
a ano,je skor zbytocna,ako nezbytocna
Väčšina ľudí ti aj tak povie,že je to zbytočné,lebo popri profesii môžeš písať a existuje xy príkladov na to,že svetoví bestselleri majú dokončený úplne iný obor.l
Ale! Ak nie je nič iné,čo by ťa bavilo,tak je to pre teba najlepšie,lebo aspoň študuješ niečo v čom si naozaj dobrá a nestráviš zbytočné roky na škole,kt ti nedá okrem titulu nič.