Ja som vždy myslela, že pôjdem na žurnalistiku do Nitry - podľa mňa je lepšia ako v BA, aspoň podľa výročných správ, ktoré som čítala a známa si tiež chválila. O zahraničí ti však neviem povedať
Možno Katolícka univerzita nemá dobré meno po Slovensku, ale Flozofická fakulta je jedna z najmodernejších, čo sa týka vybavenia aj výučby, či už odboru žurnalistika, alebo ostatných odborov.
@forbiddenrose neviem,tak som počula, na strednej nás i učitelia dosť odrádzali od KU, ako povedala @funka , nemá dobré meno skrátka... i jedna moja známa vravela, že pracovala,neviem ako sa to volá,skrátka v takej agentúre,ktorá sprostredkovávala ľuďom prácu, a že niektorí zamestnávatelia vyslovene mali na uchádzačov požiadavku,že :s vysokou školou,okrem KU...
ale tak nechodím tam,neviem posúdiť úplne objektívne zas, všetky informácie o nej mám len tak,že "počula som",takže pokojne sa môžem mýliť...možno má fakt to najlepšie vybavenie,neviem...
@ponnie ja som tiež počula zle na tú školu, ale asi iba od takých, ktorí tam neštudovali. A tí čo tam študujú alebo študovali si väčšinou pochvaľujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a neviem,kam by som šla,ale viem,kam určite nie- Ružomberok
prečo by si nešla do RK?
O ostatných ti povedať neviem.
ale tak nechodím tam,neviem posúdiť úplne objektívne zas, všetky informácie o nej mám len tak,že "počula som",takže pokojne sa môžem mýliť...možno má fakt to najlepšie vybavenie,neviem...