ahojte,chcela by som sa opytať či sa tu nahodou nenájde niekto, kto sa chystá študovať alebo študuje žurnalistiku. Potrebujem vedieť, z akých predmetov je najvhodnejšie maturovať a aké su vlastne podmienky na prijatie, prosím ak tu je niekto ozvite sa ďak
netusim, len som pocula nieco ako, ze by bolo dobre prispievat do nejakych casopisov, novin, hocijakych miestnych, len proste aspon par prispevkov, clankov hoci aj mini mat uz za sebou ale ci to je vsade tak a ci to je nejak velmi esencialne to neviem
napriklad na FiFUK tam to je jedno z coho si maturovala a jake si mala znamky hlavne je ze urobis prijimacky tie sa skladaju zo vseobecneho testu na ktory sa neda naucit pretoze to su take veci o ktorych si nikdy v zivote nepocula (vo vacsine pripadov a je tam tusim este dajaka zlozka to neviem jaka asi daco napisat alebo co. a aj to sa bere do uvahy ze ci si robila pocas strednej daco na sposob pisania do novin a podobne.
a ked mam ten odbor posudit (bol som na vyberovom predmete z tade) a co som cital a pocul tak to stoji za velke hovno : ) neuplatnis sa s tym dnes uz nikde ako s drvivou vacsinou odborov z filozofickej. teda bez znamosti ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Pomienky záležia predsa od konkrétnej školy.
nechcem byt sprosta, ale takyto ludia mi pridu nehorazne retardovani
a ked mam ten odbor posudit (bol som na vyberovom predmete z tade) a co som cital a pocul tak to stoji za velke hovno : ) neuplatnis sa s tym dnes uz nikde ako s drvivou vacsinou odborov z filozofickej. teda bez znamosti ..