Ahojte volam sa Pato mam 15 rokov a chcel by som aby ste my poradili ako zviest dievca ktore sa mi paci.Zacnem pekne od zaciatku chcel som ju aj davnejsie lenze som urobil OOOOOBBBBRRROOOVSSSSKUUU chybu:poznal som ju len 3 dni a tak mi bolo jedno ci povie
prepac Pato, ale ... musim sa zasmiat ... Som rada, ze uz tie casy, ked mi bolo uplne jedno s kym chodim (hlavne nech je aspon trochu pekny a nech sa mozem pochvalit kamaratkam) su nenavratne prec S odstupom casu, par veci lutujem.. Napr taky prvy bozk, ktory by mal byt neuveritelne krasny a prezity s niekym koho ma clovek naozaj rad. Taky prvy bozk bude iba jeden a dost lutujem ze ten moj som prezila za jednou bytovkou s chalanom, ktoreho som vobec nepoznala a ktoreho ked niekde stretnem je mi zle... Dost sa hanbim ze som s takym clovekom nieco mala! Dnes uz rozmyslam trochu inak a poviem ti ze bola by som radsej keby som bola este teraz v mojich 18tich rokoch nepobozkana ako mat prvy bozk hentak! Ja ti radim iba tolko, aby si v tom kine bol sam sebou a na nic sa nehral. Ta baba vyzera byt celkom inteligentna kedze napisala ze sa musite viac spoznat, lebo je to pravda. Je hlupost chodit s niekym koho nepoznas, o kom nic nevies a kto sa ti IBA paci. Je dost pravdepodobne, ze keby ste spolu hned zacali chodit bez toho aby ste sa spoznali, za kratky cas by ste zistili, ze takto ste si to asi nepredstavovali. Takze v kine bud sam sebou a este by som poznamenala, ze ja osobne nemam rada ked sa chalan o nieco pokusa uz pocas prvej schodzky aj ked ide iba o drzanie za ruku.. niekedy ma to odradi, aj ked sa mi chalan na zaciatku pacil... good luck pato!
no to je pravda..si šiel na nu príliš rýchlo...musiš na ňu ísť pomalšie...........prve sa stretávajte bud v spoločnosti kamošov kamošiek,,alebo sami..a potom uvidite, že ako vám to pôjde a hlavne sa lepšie spoznáte..........keby nejake otazky napis sprácu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. zobuď sa
2. otvor oči
3. uvedom si, čo od nej vlastne chceš
4. uvedom si, čo pre ňu dokážeš urobiť a čím ju dokážeš spraviť šťastnou
5. ďalej postupuj podľa toho, čo ti vraví srdce, nie rozum
nechaj ju, nech sa vyrozpáva,
nejav o ňu moc veľký záujem,
občas môžeš použiť nejaký neg,
používaj dvojzmysly,
nezabúdaj na dotyky a reč tela,
atď...
Pozri napr. aj www.qark.net, nezabudni pozrieť aj forum...
Skús sa už ďalej neprejavovať ako truľo.Abgemacht?
A naštuduj si cyklotrónovú prípravu rádionuklidov pre prípad, že by rozhovor viazol.
Ja si pod tým predstavujem niečo, čo v prípade úspechu končí v posteli...