asi len vychutnavanie si jedla ale akoze aby som to brala ako zvadzanie, to ma doteraz nenapadlo.
a k tej charakteristickej voni, neviem ako ini, ale ja milujem vonu tela, len tak ako mi vonia partner a nikto iny. ano dvaja si musia navzajom vonat tak tym jedinym mozno nevedome zvadzam (partnera) a aj on mna.
Ja som raz citala taky vtip ze ako zviest zenu a tam ze budte galantny blabla 100 sposobov pozornosti a ako zviest muza: vyzlecte sa.
No ja by som si nikdy netrufla, lebo urcite by ostal chladny. A to by som neprezila. Podla mna bud chce muz zenu alebo je zena sama a neda sa zviest bez toho aby ju chcel prvy.
neviem či som niekedy plánovite zvádzal, vo väčšine prípadov sa v komunikácii snažím byť úprimný a vtipný, čiže ak je mi dotyčná sympatická/páči sa mi, tak som ohľadom toho úprimný, a vtipkujem o tom čo to so mnou robí.
suhlasim s tým že mužov zvádzam a ani neviem že to robím.. ale nie s týmito vecami... rafinovane sa obliekať mam rada aj cez zimu a ten parfém sem tam natrafim na taký ktorý sa mužom veľmi páči... to do úzkych skôr nie, viem ich nasrať
neviem ...možno jedno na mna sedí ale neviem o tom žeby som nevedela o tom že ich zvadzam ja sa spravam normalne, slušne, snažímsa milo... ak to niekto berie ako zvadzanie, neni to moj problem
jedine co sa mi kusok zda ok je to s tym jedlom lebo povedalo mi viacero chalanov uz ze je super ze sa najem normalne a tak proste nehanbim sa za to nejako, ze si salat v mcdonalde objednavam alebo co, ale zase nemam pocit ze by som tym nejakeho z nich zviedla, asi to akurat svedci o tom ze nie som mimo
zvádzam na úsmev a očný kontakt... a na prirodzený šarm nesnažím sa pôsobiť veľmi sebavedomo, pretože taká ani nie som a navyše by som pôsobila povýšenecky... som proste sama sebou - milá, vtipná, úprimná...
1. v lete naostro a rafinovane WTF Je to fakt nechutné a nehygienické dať si šaty/sukňu bez nohavičiek, a pochybujem že nejaký chlap sa chytí na takú lacnú fifinu (ak teda nechceš chlpatého kamionistu alebo 40tnika)
2. topanky na vysokych podpatkoch To je tiež fail, debilne sa v tom chodí, ak teda nepokladáš za romantické, že sa ti zvrtne členok v jame a padneš mu rovno do lona. Resp. ak budeš vďaka šteklom vyššia ako on, vojede ťa hneď za rohom
3. vychutnavanie si jedla Jj, schalčím toho dvakrát viac než on a bude namäkko, lebo som silná samica
4. vysoke sebavedomie Kto má rád namyslené dievčatá? Čo z toho, keď je holka pekná, keď mi jej ego vypaľuje oči
5. charakteristicka a svojska vona Ak myslíš "prirodzenú" vôňu tak to aby si sa oňho obtierala čerstvo po sprche, a každá iná vôňa už nie je "svojská"
6. zmysel pre humor a vediet ich dostat do uzkych Jj, každý chlap sa cíti úplne dobre zahnaný do kúta, a ešte keď sa na tom slečna rehoce.
Honestly, tieto tvoje body písala nejaká chlpatá obézna panna, tipujem to na divu.sk. A vôbec, chlapov nebalím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2. ne nenosím vysoké opätky šák by som vyzerala jak slon na choduľoch
3. jó, vychutnávam si jedlo lebo mi CHUTÍ boha, a niekedy moje vychutnávanie si jedla vyzerá dosť nechutne
4. mám vysoké sebavedomie lebo som úžasná a ne aby som zvádzala mužov doboha
5. jo, hlavne v lete po celom dni mám charakteristickú a svojskú vôňu
6. jó, určite mám zmysel pre humor na to aby som chlapoch zvadzala
2. kedze musim denne vela prejst, nez sa dostanem na zastavku, tak tiez neprichadza do uvahy
3. wtf
4. kolisa
5. asi ano
6. ja nemam zmysel pre humor, ale ludi do uzkych dostat dokazem. neprijemnym sposobom.
2. topanky na vysokych podpatkoch - neobujem si iné boty ako číňany
3. vychutnavanie si jedla - vychutnávym si jedlo taký spôsobom, že žerem jak prasa
4. vysoke sebavedomie - toto je pičovina celkom podla mňa..
5. charakteristicka a svojska vona - nj, toto môže byť
6. zmysel pre humor a vediet ich dostat do uzkych - aj toto asi
ale moze byt ze nevedome.. ano , to moze byt
a k tej charakteristickej voni, neviem ako ini, ale ja milujem vonu tela, len tak ako mi vonia partner a nikto iny. ano dvaja si musia navzajom vonat tak tym jedinym mozno nevedome zvadzam (partnera) a aj on mna.
Ale tie body mi pripadajú ako anti-zvádzacie
@2
No ja by som si nikdy netrufla, lebo urcite by ostal chladny. A to by som neprezila. Podla mna bud chce muz zenu alebo je zena sama a neda sa zviest bez toho aby ju chcel prvy.
jedine co sa mi kusok zda ok je to s tym jedlom lebo povedalo mi viacero chalanov uz ze je super ze sa najem normalne a tak proste nehanbim sa za to nejako, ze si salat v mcdonalde objednavam alebo co, ale zase nemam pocit ze by som tym nejakeho z nich zviedla, asi to akurat svedci o tom ze nie som mimo
1. naostro necohdim, mozno raz som bola toto leto ale nie tak, ze umyselne, aby to vsetci videli, vedel o tom len jeden chlap
2. vysoke topanky mam len obcas, ci zvadyam? no viac sa chlapi pozeraju to je fakt
3.vychutnavanie jedla? akoze nanuK? bolo myslene?
4. vysoke sebavedomie nemam ucim sa este len odmietat chlapov
5. mala som vonu Miss Punk, na ktoru chlapi strasne leteli zial prestali ju vyrabat, tak hladam dalsiu vabičku
6.humor? no aj hej
no nieco sedi a nieco nie, ale umyselne kvoli zvadzaniu clhapov nerobim nic
2. topanky na vysokych podpatkoch To je tiež fail, debilne sa v tom chodí, ak teda nepokladáš za romantické, že sa ti zvrtne členok v jame a padneš mu rovno do lona. Resp. ak budeš vďaka šteklom vyššia ako on, vojede ťa hneď za rohom
3. vychutnavanie si jedla Jj, schalčím toho dvakrát viac než on a bude namäkko, lebo som silná samica
4. vysoke sebavedomie Kto má rád namyslené dievčatá? Čo z toho, keď je holka pekná, keď mi jej ego vypaľuje oči
5. charakteristicka a svojska vona Ak myslíš "prirodzenú" vôňu tak to aby si sa oňho obtierala čerstvo po sprche, a každá iná vôňa už nie je "svojská"
6. zmysel pre humor a vediet ich dostat do uzkych Jj, každý chlap sa cíti úplne dobre zahnaný do kúta, a ešte keď sa na tom slečna rehoce.
Honestly, tieto tvoje body písala nejaká chlpatá obézna panna, tipujem to na divu.sk. A vôbec, chlapov nebalím
@demoniqangel tesne v zavese
dakujem za sprijemnenie kodenia javy,
@blackrisq Prečo?